How to Get bumperstickers op een Facebook-profiel

Facebook bumperstickers laat gebruikers hun pagina's verder aan te passen. De standaard Facebook-profiel ondersteunt delen van foto's, bloggen en chatten, maar de Bumper app is niet opgenomen in de basis lay-out. Om bumperstickers te krijgen, moet u navigeren naar de juiste Facebook-app en koppelen aan uw profiel. Zodra je de app toe te voegen, krijg je toegang tot user-generated profiel stickers, met inbegrip van inzichtelijke spreuken, interessante foto's en grappen hebben.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-profiel.

2 Klik op het tekstveld leeg aan de bovenkant van het scherm.

3 Voer "bumpersticker" in het veld. Meerdere profielen en pagina's zal de ruimte te vullen onder het zoekveld terwijl u typt.

4 Klik op de Bumper app.

5 Klik op de blauwe "ga naar de App" knop aan de bovenkant van de pagina.

6 Klik op "Allow" toen hem gevraagd werd naar de app goed te keuren. Bij de goedkeuring van de app, het programma toestemming om toegang te krijgen tot de basisinformatie, post op uw muur en stuur af en toe e-mails geven. Dit zijn standaard machtigingen verleend aan de meeste Facebook apps. Wanneer u de app mogelijk te maken, wordt u doorgestuurd naar de belangrijkste sticker pagina.

7 Klik op het tabblad 'Bladeren' en blader de stickers, totdat u een aantrekkelijk vinden. Klik direct op de gewenste sticker.

8 Voer profielnaam minstens één vriend in de daarvoor bestemde ruimte. U kunt een bumpersticker niet toe te voegen aan je profiel, tenzij je het ergens anders eerst te delen.

9 Klik op het vakje "dit ook toe aan mijn profiel 'en klik op' Share Sticker." Een link naar de sticker wordt naar uw vriend en een duplicaat verschijnt op je Facebook-profiel.