Hoe te Feiten Van Politieke Emails Verifieer

Tijdens de verkiezingen, zijn veel mensen inboxen vol met politieke e-mails die vol met informatie over de kandidaten zijn. Hoewel veel van deze informatie nuttig kan zijn, is het belangrijk om te weten dat wat je aan het lezen bent accuraat is. Dit vereist wat onderzoek gedaan om te controleren of de informatie correct is en niet te geloven alles wat je leest. Er is een hoop slechte en negatieve informatie die er zijn, dus fact-controleren van een betrouwbare bron is zeer belangrijk om volledig op de hoogte te worden.

instructies

1 Bezoek websites die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van accurate informatie over de politieke kandidaten. Deze omvatten dergelijke websites als Snopes.com en FactCheck.org. Deze websites citeren bronnen om de informatie die zij presenteren, zodat u kunt uw onderzoek verder te gaan controleren.

2 Gebruik wetenschappelijke bronnen van informatie die je leest in de politieke e-mails te controleren. Dit geldt ook voor artikelen in peer-reviewed tijdschriften en boeken uitgegeven door de universiteit persen. Het kost tijd om peer-reviewed artikelen en boeken echter te publiceren, dus terwijl deze informatie wordt beoordeeld door deskundigen op het gebied van nauwkeurigheid, is het misschien niet direct beschikbaar voor uw inzage te zijn na het lezen van een e-mail.

3 Ga naar de website van de politieke kandidaat die u een e-mail over ontvangen en lezen wat hij te zeggen heeft over het onderwerp. Dit is een manier om onderzoek te doen op uw eigen, maar vergeet niet dat politici vaak overdrijven hun eigen kracht, dus lees het met een open geest en de wetenschap dat hij zou overdreven zijn beweringen.

4 Lees meer over beide zijden van een kwestie en zorg ervoor om te weten wie de informatie afkomstig is van in uw politieke e-mails. Als u een e-mail die negatief spreekt over een kandidaat, research die het kwam uit door te kijken naar de organisatie die het verzond. Denk na over mogelijke redenen waarom ze het en wat ze te winnen of verliezen van de verkiezingen zou hebben gestuurd. Lees dan over redenen van de andere partij te willen het tegenovergestelde.