Mijn USB Zal niet Installeer een Mass Storage Device

Apparaten voor massaopslag zijn een populaire manier van het opslaan van bestanden en gegevens uit de buurt van de belangrijkste harde schijf op computers. Ze dienen als een manier om gegevens te beschermen in het geval van een systeemcrash, maar soms niet de computer naar het apparaat te herkennen.

defecte Drivers

Een Universal Serial Bus (USB) apparaat moet een bestuurder te helpen bij het correct uit te voeren op de computer. Als de driver niet automatisch wordt gedetecteerd wanneer je voor het eerst het opslagapparaat te installeren, kan het zijn dat uw besturingssysteem is te oud om de bestuurder in zijn bibliotheek. In dat geval, bezoek de website van de opslag fabrikant van het apparaat om te kijken of een nieuwe driver nodig of beschikbaar is voor de installatie.

Cable Mismatch

Er zijn twee stijlen van USB: USB1 en USB2. USB1 is de oudere en langzamere versie en USB2 is een hoge snelheid. Sommige apparaten niet worden herkend als de kabel is een USB1-versie en de bijbehorende computer heeft een USB2-versie. Controleer of de stroom is het bereiken van de USB-hub en niet worden geschorst door het systeem.

corrupt Hardware

Als het apparaat voor massaopslag reageert niet wanneer aangesloten op de computer, stekker uit het stopcontact en probeer het te verbinden met een andere computer om te zien of het reageert. Het opslagapparaat kan beschadigd zijn geraakt. De fout kan niet liggen met de USB-hub op uw computer, zodat het testen elders zal helpen bij het bepalen van het probleem.