Marvel Vs. DC Online

Strips zijn populair voor een lange tijd, vooral superheld comics. In de afgelopen decennia, Marvel en DC Comics naar voren zijn gekomen als de twee toonaangevende uitgevers van strips en graphic novels. Samen met het hebben van hun huidige en oude titels beschikbaar voor verkoop van een groot aantal verkooppunten online, hebben ze ook aangepast aan de leeftijd van Internet door het creëren van websites om nieuwe releases, populaire personages, originele content en interactiviteit met hun lezers te promoten.

Achtergrond

Marvel Comics is al in diverse vormen sinds 1939 en nam in de vroege jaren 1960. Populaire personages zijn onder andere Spider-Man, The Incredible Hulk, X-Men en de Fantastic Four. De belangrijkste website is Marvel.com. DC is ook al sinds de jaren 1930, het raken van het groot vroeg met het debuut van "Superman" in 1938. Andere succesvolle franchises onder andere Batman, Wonder Woman, The Flash en The Green Lantern. de officiële website van DC is Dccomics.com

Marvel Features

website van Marvel's zit vol met inhoud, van informatie over de huidige en toekomstige kwesties, stripverhalen, geanimeerde en behind-the-scenes video's, blogs, message boards en links naar films gebaseerd op de populaire Marvel karakters. Het bevat ook een wiki met een gedetailleerde geschiedenis van elk karakter in de Marvel "universum," en de "Digital Comics Unlimited" pagina, waarop een betaald abonnement geeft toegang tot duizenden Marvel titels online.

DC Features

website DC's biedt veel van dezelfde informatie die Marvel doet op het gebied van nieuws, promotie en een uitlaat voor de aankoop van strips en aanverwante producten, maar het vertakt verder in verschillende soorten content, met verschillende "merken" gericht op verschillende smaken en demografie, inclusief een online "Mad" magazine, "Vertigo" voor meer volwassen lezers, "Minx" voor tienermeisjes en "CMX" voor de fans van anime en manga.

verschillen

Terwijl de website van Marvel's breidt verder uit in de geschiedenis en bios van elk personage en neemt nota van de banden tussen hen meer dan DC doet, DC biedt een breder scala aan tevreden met de verschillende "merken" van-comic gebaseerde literatuur. Marvel lijkt ook een veel groter aantal tekens in de virtuele wereld, en de verbindingen bevorderen de filmprojecten van de vele aanpassingen Marvel, wanneer DC niet hebben.

andere bronnen

Comic book fans hebben de neiging om internet-savvy, wat leidt tot tal van sites gewijd aan strips, veel gerelateerd aan DC en Marvel karakters. Sites zoals Newsarama houden fans huidige on-comics gerelateerd nieuws, en Amazon heeft gemeenschappen voor zowel DC en Marvel lezers. Prikborden zijn ook gemakkelijk te vinden, met sites als IGN creëren debatten waarop helden, schurken en boeken zijn superieur.