Wat betekent "Javascript Void kan niet worden geopend" Mean?

De leegte functie in JavaScript is een gereserveerde functie die altijd de JavaScript-waarde geeft "undefined". Dit dwingt een URL die de leegte functie te blijven op dezelfde locatie, omdat een ongedefinieerde URL voorziet niet in een plaats van bestemming noemt. JavaScript leegte functies kunnen niet openen, omdat er letterlijk niets te openen.

De Undefined Value

Computer programmeertalen gebruiken vaak meerdere waarden aan verschillende nuances van niets betekenen. De waarde "0" is numeriek en de string "" is tekst van nul lengte; terwijl de mensen zijn opgenomen te denken van zowel als "niets", deze hebben duidelijk verschillende waarden en onroerend goed in de computer talen. De term voor letterlijke niets is "null". JavaScript definieert "undefined" als een aparte soort van "null" waarde, die doorgaans wordt teruggestuurd naar een onschatbare waarde aan te geven.

Void en Undefined

De leegte functie in JavaScript zal altijd terugkeren een waarde van "undefined", die de vraag waarom een ​​functie nodig is in de eerste plaats kunnen maken, zoals de niet-gedefinieerde waarde in plaats daarvan zou kunnen worden gebruikt. Het probleem is dat JavaScript het mogelijk maakt voor operators worden "overbelast", of nieuwe waarden toegewezen programmatisch. Het is wettelijk toegestaan ​​om de volgende staat in JavaScript:

var undefined = 42;

Dit verandert de waarde van de bediener undefined undefined tot 42, wat een zeer gedefinieerde waarde. Toch zal de functie void (0) altijd de terugkeer van de waarde van de undefined, zelfs als undefined zelf is overbelast en is niet meer gedefinieerd.

Ongeldig in HTML

JavaScript kan in een webpagina worden geactiveerd door te klikken op een link, waardoor de JavaScript-code die aan dat anker uit te voeren. Dit veroorzaakt een probleem omdat het klikken op een anker meestal vertelt een webbrowser te gaan tot die verwijzen; Als de gewenste gedrag in plaats daarvan te blijven op dezelfde pagina, moeten we een locatie die de browser vertelt om te gaan zenden "nergens." Met behulp van void (0) als die voor anker is een manier om dit te doen, omdat het evalueert tot undefined; de browser heeft nergens om te gaan en dus blijft waar het is.

Void kan niet worden geopend

Als u in een programmeeromgeving en een foutmelding dat "JavaScript Leegte kan niet worden geopend," deze fout is bijna tautologisch: de foutmelding vertelt u dat een niet-gedefinieerde URL is een ongedefinieerde locatie die niet kunnen worden geopend. Dit kan gebeuren wanneer een foutcontrole routine pogingen om een ​​JavaScript-verwerking: void (0) koppeling alsof het een standaard URL. Als dit het verwachte gedrag, dan is uw foutcontrole mechanisme kan zelf in gebreke is gebleven. Controleer uw code om ervoor te zorgen dat je niet sturen van een niet-standaard URL op een punt waar een normale HTTP locatie daadwerkelijk nodig is.