Hoe u uw Joystick Uw standaard op uw computer

Hoe u uw Joystick Uw standaard op uw computer


Het maken van een joystick de standaard op uw computer vereist testen en kalibreren. U moet de joystick game controller is aangesloten op uw computer systeem om toegang te krijgen tot de eigenschappen van het apparaat. Als je eenmaal hebt getest en gekalibreerd een joystick kan worden ingesteld als de standaard, of liever, game controller.

instructies

Test en kalibreren

1 Steek het uiteinde van de connector snoer voor de joystick in een USB-poort van uw computer.

2 Klik op de knop "Start" en ga naar 'Configuratiescherm'. Selecteer "Hardware en geluiden." Klik op de "Game Controllers" optie onder "Apparaten en printers."

3 Klik op de knop "Eigenschappen" wanneer het dialoogvenster controllers verschijnt.

4 Ga naar het tabblad "Test" om te controleren of de joystick werkt. Beweeg de joystick omhoog, omlaag, naar links en rechts. Als de "+" teken in de assen te verplaatsen, wordt de joystick goed werkt.

5 Druk op de knoppen op de joystick. Knoppen 1 tot en met 12 moet gaan branden voor elke knop ingedrukt.

6 Ga naar het tabblad 'Instellingen' om de joystick te kalibreren. Volg de instructies op het scherm om uw joystick met Windows te kalibreren.

Voorkeur instellen Controller

7 Ga naar het "Configuratiescherm" en selecteer "Hardware en geluiden." Klik op de "Game Controllers" link onder "Apparaten en printers."

8 Klik op de optie voor "Verander de standaard game controller." Dit zal een lijst van alle geïnstalleerde game controllers op uw systeem weer te geven.

9 Markeer de controller die u wilt gebruiken als standaard of "preferred" apparaat. Klik op de optie voor "Ga naar boven."

10 Klik op de knop "OK" om de wijziging op te slaan.

Hints

  • De installatie-cd voor uw joystick bevat stuurprogramma's die nieuwer is dan die welke beschikbaar zijn in Windows.