Hoe kan ik opnieuw installeren van Norton AntiVirus na een PC Crashed

Hoe kan ik opnieuw installeren van Norton AntiVirus na een PC Crashed


Wanneer u de computer opnieuw op te starten na een crash, sommige programma's kunnen niet worden wanneer het systeem laarzen back-up werken. Norton AntiVirus, bijvoorbeeld, mag niet langer automatisch gestart en het pictogram van het programma mag niet verschijnen in het systeem taakbalk als normaal. Zolang de Norton AntiVirus software die u op het systeem hebt geïnstalleerd is up-to-date, kunt u Norton AntiVirus opnieuw te installeren net zoals u rond geïnstalleerd het programma de eerste keer.

instructies

1 Verwijder alle resterende sporen van Norton AntiVirus van uw computer. Ga naar ldquo van &; Start "& gt;" Control Panel & rdquo; en klik op & ldquo; Add / Remove Programs & rdquo; of & ldquo; Een programma verwijderen & rdquo; vanuit het hoofdscherm. Scroll naar beneden naar de & ldquo; Norton AntiVirus & rdquo; vermelding in de lijst programma dat opkomt met de rechtermuisknop op het item en kies & ldquo; Wis & rdquo.;

2 Sluit de & ldquo; Add / Remove Programs & rdquo; of & ldquo; Een programma verwijderen & rdquo; venster. Herstart de computer.

3 Plaats de Norton AntiVirus-cd in het cd-station van uw computer als u oorspronkelijk hebt geïnstalleerd het programma met een schijf, en klik op de & ldquo; Installeren Norton AntiVirus & rdquo; knop om de installatie te beginnen. Als u het programma van een gedownloade bestand is geïnstalleerd, gaat u naar de Symantec & ldquo; Order Status & rdquo; pagina en download het programma EXE-bestand opnieuw (zie bronnen). Klik vervolgens op de & ldquo; Installeer & rdquo; knop die na het downloaden van bestanden wordt weergegeven.

4 Volg de schermen om de Norton AntiVirus-software te installeren op uw computer. U moet dezelfde installatie schermen te voltooien voor zowel de CD-gebaseerde installatie of het EXE-bestand.

5 Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd. Norton AntiVirus start wanneer het systeem opstart en automatisch draait op de achtergrond van uw systeem.

Hints

  • Norton AntiVirus downloaden van de Symantec-pagina, moet u uw gebruikersnaam en aanmelden, of uw e-mailadres en de laatste cijfers van de creditcard die u gebruikt om de aankoop te doen in te voeren. Zolang de antivirussoftware hasn & rsquo; t verlopen, kunt u dezelfde software opnieuw te downloaden.