Hoe te kopen Phone Cards Online

Telefoonkaarten zijn zeer populair geworden; veel mensen kopen en ze te gebruiken als een alternatief voor een abonnement op telefoondiensten. Telefoon kaarten komen in verschillende hoeveelheden, sommige zo laag als $ 5. Sommige bedrijven verkopen by-the-minute telefoonkaarten. AT & T bijvoorbeeld verkoopt ene met tot 1000 minuten. De aankoop van meer minuten lijkt de manier om het meeste waar voor uw geld voor binnenlandse gesprekken te krijgen. Nominale waarde kaarten zijn de weg te gaan als u het maken van internationale gesprekken.

instructies

1 Doe een online zoekopdracht "telefoonkaarten." Bezoek een paar sites; sommige bieden een betere deals dan anderen. Als u weet dat u niet het maken van internationale gesprekken, een by-the-minuten kaart is de manier om te gaan. Met ingang van oktober 2009, AT & T bood een 1000-minute telefoon kaart voor $ 40. Bij de meeste telefoonkaarten, de minuten die u koopt, hoe goedkoper het tarief per minuut. Bijvoorbeeld, AT & T's 1000-minute card afbreekt tot 4 cent per minuut; als je hun 500 minuten kaart te kopen, zijn de kosten per minuut is 5 cent.

2 Weten hoeveel u zal worden met behulp van de kaart. Uiteraard, als je van plan bent over het gebruik van het veel meer minuten op een enkele kaart zal u geld besparen. Aan de andere kant, als je weet dat je niet veel gebruiken, minder minuten is de weg te gaan. Als u de aankoop van de kaart voor internationale gesprekken, check de site zorgvuldig, zodat u weet hoeveel elke minuut die u zal kosten. De tarieven per minuut variëren voor de binnenlandse en internationale dus het loont om een ​​gerenommeerde naam te vinden als het gaat om telefoonkaarten.

3 De aankoop van de telefoon kaart na je beslist welke je wilt door te klikken op de knop toe te voegen aan uw winkelwagen. De meeste telefoonkaarten online zijn virtuele, wat betekent dat wanneer je door de kassa proces, krijgt u uw toegangsnummer en pin, zodat u kunt beginnen met het gebruik van de kaart onmiddellijk. U krijgt een plastic kaart niet ontvangen wanneer u online aan te schaffen. Zodra de aankoop is voltooid, wordt u per e-mail een bevestiging en een printbare versie van uw kaart.

Hints

  • Print de virtuele kaart en houd de pen bij de hand. U krijgt een plastic kaart in de e-mail niet ontvangen, dus het is belangrijk om uw kaart informatie te houden met je mee.
  • Zorg ervoor dat je met een gerenommeerd telefoonkaart; als er iets mis gaat, zal het gemakkelijker zijn om contact op met een groter bedrijf en krijgen resolutie.