Hoe kan ik zien wie Blokken Me on Twitter?

Hoe kan ik zien wie Blokken Me on Twitter?


Wanneer iemand blokken die u op Twitter, je bent niet meer in staat om hem te volgen, en tweets van je dat noemen hem zal niet opdagen op zijn "Mentions" pagina. De redenen voor het blokkeren van iemand zijn talloze, en praten met de gebruiker direct (op een andere plaats dan Twitter kanaal) misschien de enige manier om uit te vinden de echte reden zijn. Hoewel er nog geen applicatie die u een lijst van iedereen die het blokkeren van u zal geven, kunt u kijken op het blok status van individuele gebruikers door te proberen om hen te volgen.

instructies

1 Log in op Twitter en ga naar de Twitter pagina van de gebruiker.

2 Klik op de knop "Volgen".

3 Kijk voor het bericht: "Deze gebruiker heeft u geblokkeerd van hen na" aan de bovenkant van de pagina. Als blijkt, heeft de gebruiker die u geblokkeerd; zo niet, dan moet de knop "Volgen" groen en lees "Naar aanleiding van." Klik nogmaals op de knop om "unfollow" als je niet eigenlijk aan de gebruiker te volgen.

Hints

  • Als je weet dat je gebruikt om iemand te volgen, maar hij lijkt niet meer op uw "Naar aanleiding van" lijst, zou dat ook een teken dat de gebruiker die u heeft geblokkeerd zijn. Probeer de "refollow" methode om ervoor te zorgen.