Hoe maak je een Bin document te openen

Een BIN document is een bestandsformaat vaak gebruikt voor grote downloads van video games en dvd's. Het is in wezen een binair beeld van een schijf die kan worden gewonnen en lopen zonder dat de feitelijke disk bij de hand. BIN bestanden moeten een metgezel CUE-bestand om te werken. De BIN-bestand bevat de informatie, terwijl de CUE file geeft instructies over wat te doen met die informatie. Een stukje software, genaamd Ultra ISO, is het beste voor dit proces.

instructies

1 Zorg ervoor dat de gedownloade BIN-bestand kwam ook met een CUE file. Zo niet, maak er een door met de rechtermuisknop te klikken in de map die het BIN-bestand en het creƫren van een nieuwe tekst document bevat. Sla het op met een bestandsnaam gelijk aan de bestandsnaam van de BIN's, maar met een CUE-extensie. Dus, "mydocument.bin" zou een metgezel bestand met de naam krijgen "mydocument.cue."

2 Type "FILE" mydocument.bin "binary" in de nieuwe CUE-bestand, met behulp van in de plaats van "mydocument.bin" wat uw gegeven BIN bestand heet, en dan druk op "Enter." Typ nu "TRACK 01 MODE1 / 2352" en druk op "Enter." Last, type "INDEX 01 00:00:00" en sla het CUE-bestand. Sluit het.

3 Open Ultra ISO en selecteer om "Mount Virtual Drive" op de werkbalk. Een nieuwe doos opent. Klik op de knop in de rechterbenedenhoek van dit nieuwe vak naast het lege taakbalk label "Image File." Blader naar de BIN-bestand, selecteer het en klik op "Mount."

4 Ga naar het menu Start en selecteer 'Deze computer'. Het gewenste programma wordt nu opgeslagen in een virtueel station op deze computer.

Hints

  • Als u geen of wilt u Ultra ISO kopen, zullen andere CD / DVD branden software werken met BIN bestanden. Je hoeft alleen de informatie daadwerkelijk te branden op een schijf en vervolgens uitvoeren als alle andere.