Hoe maak je link in een pagina met behulp van HTML

Met zeer grote webpagina's die veel informatie en gegevens bevatten, wordt het een echt voordeel te kunnen springen van de ene plaats naar de andere door een link. Binnen pagina linking is een mogelijkheid voor de HTML-pagina's. Link punten worden ingesteld en gedefinieerd, zodat de navigatie wordt snel en eenvoudig. Lees verder om te leren hoe je een link in een pagina met behulp van HTML.

instructies

1 Selecteer de koppeling punten die u wilt in staat zijn om naar uit in het document. Veel pagina's gebruiken deze vorm van het koppelen te springen van de bodem naar de top van een pagina. Andere mogelijkheden om deze mogelijkheid gebruiken wanneer een pagina presenteert een aantal thema's en de lezer moet de mogelijkheid om te springen van de ene naar de andere.

2 Het opzetten van de link namen. Elk punt is opgezet met een duidelijke en specifieke koppeling naam. De naam wordt geplaatst in de HTML-pagina code op het moment dat ze willen om te linken naar. De syntaxis voor de link naam definitie <a name = "link1"> </ a>, waarbij link1 is de naam gegeven aan het punt dat u zal worden gehost wordt. Maak zoveel mogelijk van deze als u nodig heeft voor uw document.

3 Genereren van de koppeling opgenomen voor elk van deze punten. De syntaxis voor de link punt is in de volgende indeling: <a href = "# link1"> koppeling naam in tekst </ a>. Deze koppeling verklaringen kunnen overal in uw document dat u nodig hebt om links naar andere delen van de pagina te bieden worden geplaatst.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de juiste tijd te besteden het opmaken van uw pagina en weet precies waar u wilt koppelingen en de punten die u wilt koppelen te plaatsen.