Hoe Fix Strepen op HP laserprinters

Hoe Fix Strepen op HP laserprinters


HP Laser Printers worden op grote schaal gebruikt in zowel de professionele zakelijke omgevingen en kantoren aan huis. Ze zijn betrouwbaar en snel, maar zo nu en dan kunt u strepen of lege ruimten op de afgedrukte documenten te vinden. Hoewel het lijkt alsof je nodig hebt om een ‚Äč‚Äčexpert te bellen of de aanschaf van een nieuwe printer, dat is niet het geval. U kunt de meest voorkomende oorzaken van de documenten verkeerd afdrukken met slechts een paar snelle stappen voor probleemoplossing te corrigeren.

instructies

1 Verdeel de toner door het verwijderen van de cartridge en wiebelen het voorzichtig van achter naar voren. Als de cartridge leeg is, vervangen. Veeg de oude cartridge met een niet-pluizende doek. Zorg ervoor dat u een tape van een nieuwe cartridge hebt verwijderd voordat u het in de printer.

2 Volg de standaard reiniging procedures. Ten eerste, de stekker uit de printer en verwijder de toner cartridge. Veeg de printer pad met een niet-pluizende doek. Gebruik de doek om veeg uit de toner holte (de ruimte binnen de printer waar de toner cartridge past), dan plaatst u de tonercartridge.

3 Zorg ervoor dat het papier dat u gebruikt het juiste type. Als het papier te ruw is of is niet bedoeld voor gebruik met uw printer, bent u waarschijnlijk om het afdrukken problemen optreden.

4 Pas de instelling voor tonerdichtheid op het bedieningspaneel van de printer. Je hebt toegang tot deze instelling door op de menu-toets op de voorzijde van de printer. U kunt het volledige menu in de handleiding van uw printer te vinden.

5 Maak de interne spiegel door te blazen ingeblikte lucht door de printer zelf. Ingeblikte lucht is gewoon een onder druk staande spuitbus die lucht krachtig genoeg om stof en vuil te verwijderen waait, maar is niet schadelijk voor uw elektronische apparatuur. Papier stof en toner kunnen vestigen op de spiegels en lasers, waardoor afdrukken kwesties.

Hints

  • U kunt niet-pluizende doeken en ingeblikte lucht in het kantoor aanbod winkels te vinden.