Hoe maak je een Proxy Server Ontwikkelen

Hoe maak je een Proxy Server Ontwikkelen


Een proxy server is een computer die twee gelijktijdige netwerken bedient. Van de inter-connectiviteit voorzien, de middelen van het ene netwerk beschikbaar zijn voor de andere netwerk via de proxyserver. Een proxy-server niet alleen helpt bij de toegang tot geblokkeerde websites, het stelt gebruikers ook toegang krijgen tot websites zonder de openbaarmaking van hun server identiteiten. Een proxyserver wordt meestal opgezet om de route netwerkverkeer aanvragen voor webpagina's. Dit zorgt voor server beveiliging.

instructies

1 Download een WebSphere Application Server-software van het internet en installeren op de computer. Open de WebSphere applicatie en selecteer de optie "Servers". Vanuit het dialoogvenster dat wordt geopend, selecteert u de optie 'Proxy Servers ". In het geval dat de toegang van een proxy-server niet opdagen, dan kun je de activiteit met een WebSphere Application Server v6.0.2 controleren. Dit helpt om de server augmentatie opdracht te starten.

2 Maak proxyserverinstellingen in de beheerconsole en selecteer de "New" optie in het dialoogvenster. kies een geschikte knooppunt waar de proxy-server zal worden gehuisvest. Een lijst van de uitrol van het netwerk nodes wordt weergegeven. Voer de naam voor de nieuwe proxy-server.

3 Selecteer "Next" en voer de vereiste knooppunt bestemming voor de proxy-server. Selecteer "Steun protocollen." Ondersteuning protocollen bestaan ​​uit HTTP en SIP protocollen, die gemakkelijk beschikbaar zijn. Als de proxyserver wordt ontwikkeld zal naar verwachting route verzoeken van en naar een web-container, selecteer de "HTTP" protocol. Als de proxyserver ontwikkeld bestemd om de route verzoeken en naar een Session Initiation Protocol (SIP) container, selecteer "Session Initiation Protocol (SIP)."

4 Opzetten knooppunt instellingen en selecteer een juiste server template. Dit vormt de basis voor de ontwikkeling proxyserver.

5 Selecteer de "Next" optie in het dialoogvenster. Om te besparen op tijd, kaart op een bestaande proxy-server. Kies de optie 'Finish ". Dit luidt een functionele proxyserver voor het routeren van HTTP en SIP-verzoeken.