Hoe maak je een webpagina Host op uw PC

Wilt u een website te hosten, maar wil geen maandelijkse kosten te betalen aan een hosting provider, kunt u uw eigen webserver op uw computer thuis. Een huis webserver kunt u een website te hosten over uw bestaande internetverbinding. Zolang je verbonden bent met het internet, zal uw website ter beschikking van de wereld te zijn.

instructies

1 Download Microsoft IIS. Deze applicatie stelt u in staat om een ​​persoonlijke webserver installeren op uw computer thuis. Bovendien, de IIS gemeenschap voegt nieuwe extensies voor de IIS platform regelmatig. Hierdoor wordt de functionaliteit van de IIS webserver.

2 Installeer Abyss Web Server van Aprelium. Met behulp van Abyss, kunt u snel opzetten van een webserver op uw thuis-pc en gastheer voor een webpagina of bestanden delen. Abyss gebruikt slechts een kleine hoeveelheid geheugen tijdens het hardlopen, zodat u vrij om uw server-pc te gebruiken voor andere activiteiten.

3 Bezoek de Apache website en download de Apache Web Server. Deze software draait op uw pc en kunt u een volledig functionele webserver vanuit huis te hosten. De Apache Web Server wordt gebruikt door vele grote bedrijven en is populair onder degenen in de open source gemeenschap.