Hoe te converteren naar SWF FLV Online

Hoe te converteren naar SWF FLV Online


Het SWF-bestand extensie overeenkomt met de Small Web Format bestandstype, oorspronkelijk ontwikkeld door Macromedia en nu eigendom van en wordt gecontroleerd door Adobe. SWF (uitgesproken als "Swiff") bestanden zijn kleine animaties die werden ontworpen voor gebruik op het web. De FLV of Flash Video-formaat is een andere Adobe-product; Flash-video's zijn vergelijkbaar met SWF's maar meestal streamingfilm gegevens in plaats van animaties bevatten, en het gebruik van de flitser Web plug-in. U kunt converteren tussen de twee formaten met een gratis online tool.

instructies

Media-convert.com

1 Open media-convert.com (zie bronnen) en selecteer 'Bestand kiezen. " Vind de SWF die u wilt converteren. Media-bekeerling heeft een maximale bestandsgrootte van 200 MB.

2 Selecteer "SWF" als uw input-formaat. Pick "FLV" voor uw uitvoer container.

3 Klik op de knop "OK" om te zetten naar Flash. Klik op de voorziene download link naar uw FLV-bestand te ontvangen.

Mediaconverter.org

4 Load mediaconverter.org (zie bronnen).

5 Klik op 'Een bestand uploaden' en kies het SWF-bestand dat u wilt converteren. Pluk Flash als uw doelgroep formaat. Gratis gebruikers MediaConverter worden tegengehouden door een maximale grootte van 100 MB uploaden.

6 Klik op "Start" om te zetten naar de FLV-indeling. Zodra de conversie is voltooid, klikt u op de download link naar het nieuwe bestand addertje onder het gras.

Zamzar.com

7 Open Zamzar.com (zie bronnen).

8 Klik op 'Bestand kiezen' en vind de SWF om te zetten. Pluk FLV als uw doelgroep formaat. Gratis gebruikers Zamzar zijn beperkt tot een maximale grootte bestand uploaden van 100 MB.

9 Vul uw e-mailadres in het venster en klik op de "Convert" knop. U zult een e-mail ontvangen met een FLV download link.