Hoe te Games op Yahoo Messenger Play

Yahoo Messenger biedt een uitgebreide en eenvoudige manier om te chatten met vrienden online leven, maar het biedt ook veel meer, waaronder een snelle, interactieve manier aan Yahoo Games spelen. Begin het spelen van games op Yahoo Messenger in slechts een paar minuten en ontgrendelen van een wereld van plezier.

instructies

Meld u aan bij Yahoo Messenger

1 Maak een Yahoo-account eerst als je er geen hebt. U kunt dit doen door een bezoek aan Yahoo's homepage en te klikken op de link 'Aanmelden' (zie bronnen hieronder).

2 Start uw Yahoo Instant Messenger. Als u niet beschikt over Yahoo Instant Messenger, moet u om het te installeren door te klikken op de knop 'Messenger' op Yahoo's home page en volgende richtingen nauw samen om de installatie van Yahoo Instant Messenger te voltooien.

Kies een game

3 Klik op 'Acties' in de boodschapper en selecteer 'Play A Game' uit de lijst.

4 Selecteer een vriend uit uw lijst met contactpersonen met wie het spel te spelen. Wanneer het chatvenster verschijnt, klikt u op het tabblad 'Games Kiezer'.

5 Kies het spel dat je wilt spelen door het selecteren van de 'Invite Friend' knop naast het spel titel.

Speel Yahoo Games

6 Lees de regels en richtlijnen voor het spel door te klikken op de link 'Yahoo Games' en lezen over elk spel daar.

7 Klik op 'Start Game' als je vriend de uitnodiging heeft geaccepteerd en u bent beiden klaar om te beginnen.

8 Veel plezier! Opwinding is de naam van het spel met Yahoo Games. Door het gebruik van Yahoo Messenger's spellen opties kunt u te allen tijde spelen met wie je maar wilt, en chatten met je tegenstander op hetzelfde moment.

Hints

  • Kies een gebruikersnaam voor Yahoo Messenger die niet veel over uw persoonlijke informatie niet te onthullen. Met behulp van uw volledige naam, bijvoorbeeld, is niet ideaal als u wordt chatten en gamen met vreemden.
  • Gebruik maken van de Yahoo Messenger Help-pagina als je problemen of vragen hebt tijdens het gebruik van Yahoo instrumenten en diensten (zie bronnen hieronder). U krijgt toegang tot Yahoo hulp online 24/7 en uitzicht op veelgestelde vragen, samen met stap-voor-stap handleidingen over hoe ze hun instrumenten te gebruiken.
  • Geef nooit persoonlijke informatie aan mensen die je online ontmoeten. Yahoo neemt grote maatregelen om een ​​veilige online ervaring te garanderen, maar je moet nooit een vreemdeling toe in je persoonlijke leven door hen identificerende informatie zoals uw volledige naam of telefoonnummer.