Hoe te Problemen met afdrukken Fix in Registry

Hoe te Problemen met afdrukken Fix in Registry


U moet uw printer drivers opnieuw te installeren als uw documenten niet worden afgedrukt of als de printer niet in Windows helemaal wordt weergegeven. Dit hoeft niet altijd de juiste printer problemen, helaas. Er is waarschijnlijk een probleem met een of meer registry entries als het opnieuw installeren van drivers vervolgens opnieuw opstarten van Windows niet in slaagt om het probleem op te lossen. U kunt het register informatie met behulp van het Windows Register-editor te resetten.

instructies

1 Druk op de toetsen "Windows" en "R" gelijktijdig op uw toetsenbord. Hierdoor wordt een box "Run" aan de onderkant van het scherm.

2 Typ "regedit" in het vak "Run", klik op de knop "OK". Dit opent de Windows Register-editor.

3 Ga naar "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer" in het linkervenster. Kijk voor "NoPrinting" in het rechterpaneel. Als dit item aanwezig is in uw register is, is het beperken van de printer wordt weergegeven in Windows Verkenner. Klik met de rechtermuisknop "NoPrinting" en klik op "Verwijderen." Klik op de knop "Ja" in het dialoogvenster voor bevestiging.

4 Ga naar "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Spooler" in het linkervenster. Klik met de rechtermuisknop op "Start" in het rechter paneel en klik op "wijzigen." Verander het nummer in de "Value Data" veld "2" en klik op de knop "OK". Sluit de Register-editor.

5 Druk op de toetsen "Windows" en "R" gelijktijdig op uw toetsenbord. Typ "Appwiz.cpl" in het vak "Run", klik op de knop "OK".

6 Klik op 'Windows-onderdelen in- of uitschakelen "in het linkervenster. Dit opent een klein dialoogvenster dat een lijst van Windows-componenten met gewenste hen bevat. Klik om het vinkje naast te verwijderen "Print en Document Services," en klik op de knop "OK". Windows zal de installatie van de print services op uw computer. Klik op de "Restart Later" knop op de "Windows klaar ..." dialoogvenster.

7 Klik op de "Windows-onderdelen in- of uitschakelen" koppeling weer. Klik in het selectievakje naast "Print en Document Services," en klik op de knop "OK". Windows opnieuw installeren van de print services op uw computer. Klik op de "Restart Later" knop op de "Windows klaar ..." dialoogvenster.

8 Klik op "Start" en typ "CMD.exe" in het vak Zoekopdracht starten. Klik met de rechtermuisknop "CMD.exe" aan de bovenkant van het menu en klik op "Als administrator uitvoeren." Dit opent de Windows Command Prompt.

9 Typ "net stop spooler" en druk op de "Enter".

10 Typ "net start spooler" en druk op de "Enter". Start je computer opnieuw op.