Hoe te uTorrent toevoegen aan een Kaspersky Firewall

Hoe te uTorrent toevoegen aan een Kaspersky Firewall


De Kaspersky Firewall, een deel van de Kaspersky Internet Security-pakket, behoort tot de voorhoede van de bescherming thuis Internet. De Kaspersky Firewall moet, wanneer een nieuw programma probeert verbinding te maken met het internet of vice-versa, vraagt โ€‹โ€‹u om toestaan โ€‹โ€‹of weigeren van het verzoek. Als je per ongeluk het verzoek hebben ontkend, of als alternatief werden nooit gevraagd mee te doen, kunt u handmatig uitzonderingen toe te voegen aan de firewall-instellingen. een programma toe te voegen, zoals uTorrent, aan de Firewall uitzondering lijst kunt u het programma vrij te gebruiken zonder de beperkingen van de Kaspersky Firewall.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens op "Alle programma's" en vervolgens "Kaspersky Internet Security" om het programma te starten.

2 Klik op "Instellingen" aan de onderkant van het linkerpaneel van het scherm, klik op het pictogram "+" naast "Protection." Klik op "Firewall" in de lijst en klik op 'Instellingen "in het" Filtration Settings "rubriek.

3 Klik op "Add", en klik op "Bladeren." Zoek uTorrent op uw computer. De locatie zal zijn opgegeven toen u het programma installeerde. Typisch, zal het "C: \ Program Files \ Utorrent."

4 Klik op "OK" om te bevestigen het toevoegen van het programma aan de lijst met uitzonderingen, zorg er dan voor dat er een vinkje in het selectievakje voor uTorrent. Klik op "OK" om wijzigingen op te slaan, en klik vervolgens op "OK" om af te sluiten van de firewall-instellingen. Je hebt nu uTorrent als een uitzondering in Kaspersky Firewall toegevoegd.