Hoe maak je een webpagina deblokkeren

Hoe maak je een webpagina deblokkeren


Websites kunnen worden geblokkeerd om vele redenen. Sommige bedrijven blokkeren websites (zoals Facebook en YouTube) om te voorkomen dat werknemers het verspillen van tijd op het werk. Ouders kunnen bepaalde volwassen-inhoud website te blokkeren van hun kinderen. Sommige website servers kunnen gebruikers van bepaalde geografische locaties vanwege de inhoud beperkingen te blokkeren. Er zijn manieren om alle blokken te omzeilen. De eenvoudigste methode is om een ​​proxy. Proxy browsen aangesloten computer van de gebruiker naar een andere server en die server aangesloten op het einde website. Het fungeert als een buffer tussen de gebruiker en het einde website, zodat alle blokken omzeild zowel computer van de gebruiker en het einde server.

instructies

1 Zoek een proxy-server. Er zijn tientallen gratis proxy servers online. Enkele populaire zijn freeproxyserver.net, freeproxyserver.ca, proxy4free.com, hidemyass.com, turbohide.com en youhide.com.

2 Zoek een werkende proxy server uit de lijst met servers op de proxy-site. Dit is een kwestie van eenvoudige trial and error. Echter, veel sites een proxy beoordelingssysteem dat de kwaliteit van de proxyserver prijzen.

3 Configureren van de browser om te werken met de instellingen van de proxy-server. Als alternatief, veel proxy servers hebben een web-interface die het mogelijk maakt de gebruiker om automatisch te beginnen proxy browsen. De belangrijke informatie te verzamelen uit de proxy-site is het IP (Internet Protocol) adres en de poort van de proxy server. Deze kunnen worden geconfigureerd voor elke browser. Elke browser heeft zijn eigen methode voor het configureren proxies.

4 Aansluiten op de geblokkeerde websites zodra de proxy-server is op zijn plaats. De proxyserver wordt nu omzeilen een vergrendelfunctie die plaatsvindt op de computer.