Hoe maak je een Field toevoegen voor Afdruk samenvoegen in Word 2007

Het genereren van brieven of enveloppen voor distributie naar een grote groep mensen kan een vervelende taak zijn. Microsoft Word 2007 bevat een functie genaamd "Mail Merge" om te helpen het proces te vereenvoudigen. U kunt een brief of een serie etiketten die automatisch kunnen worden gevuld met adres of neem contact op informatie uit een database of spreadsheet te genereren. Na het opzetten van de e-mail samenvoegen, kunt u ontdekken dat u hebt nagelaten om onder andere een informatieve veld formulier uw database of spreadsheet in de mail merge. Gelukkig is het mogelijk om een ​​veld om de samenvoegbewerking voegen.

instructies

1 Lancering Microsoft Word.

2 Klik op het tabblad "Mailings" aan de bovenkant van het venster.

3 Klik op de pijl onder "Start Mail Merge" in het "Start Mail Merge" van het lint aan de bovenkant van het venster. Klik op het type afdruk samenvoegen document dat u wilt maken. Als u etiketten of enveloppen geselecteerd, zult u dan nodig hebt om het type label opgeven of envelop die u gebruikt.

4 Klik op de pijl onder "Adressen selecteren" in het "Start Mail Merge" van het lint aan de bovenkant van het venster. Klik op 'Gebruik bestaande lijst. " Als u gebruik maakt van Outlook-contactpersonen, selecteert u "Kies uit Outlook-contactpersonen."

5 Klik op de locatie in het document, envelop of etiket waar u het veld mail merge voegen.

6 Klik op de pijl onder "Insert Merge Field" in het hoofdstuk "Write & Insert Fields" van het lint aan de bovenkant van het venster.

7 Klik op het veld dat u wilt toevoegen.

8 Klik op "Preview resultaten" in het hoofdstuk "Voorbeeld van het resultaat" van het lint aan de bovenkant van het venster om te zien wat uw e-mail merge eruit zal zien. Hierdoor kunt u eventuele wijzigingen in de lay-out te maken voordat je al je mail merge items af te drukken.

Hints

  • Sla uw samenvoegdocument als het iets is dat je vaak zult gebruiken. Dit voorkomt dat u nodig om een ​​van de mail merge stappen herhalen.