Hoe kan ik een e-mail account toevoegen in Microsoft Outlook

Hoe kan ik een e-mail account toevoegen in Microsoft Outlook


Volgens Microsoft Office-ondersteuning, Outlook ondersteunt Microsoft Exchange, evenals POP3, IMAP en sommige HTTP e-mail accounts. U kunt meer dan een e-mail toe te voegen in Microsoft Outlook, of u accounts instellen voor elk gezinslid of gewoon uw bestaande accounts. Om Internet accounts toe te voegen aan Microsoft Outlook, het verkrijgen van uw type account inkomende e-mail adres van de server en uitgaande e-mail (SMTP) het adres van uw internet of e-mailprovider voordat u het account van Microsoft Outlook toe te voegen.

instructies

1 Toegang tot uw accountinstellingen. Om dit te doen, klikt u op "Tools" van Microsoft Outlooks bovenste menu en klik op 'Accountinstellingen'. Uw menu e-mailaccounts verschijnt.

2 Voeg uw Microsoft Exchange e-mail. Om dit te doen, klikt u op "New" onder "E-mail." Microsoft Outlook vraagt ​​u uw naam, e-mailadres en het wachtwoord voor uw e-mail in te voeren ..

3 Voeg andere e-mailaccounts. Om dit te doen, klikt u op "New" onder "E-mail ', maar uw gegevens in de vakken niet in te voeren. In plaats daarvan, vinkt u het vakje naast 'Handmatig server of extra server te configureren. " Klik op "Next", en je zult het scherm waar u handmatig uw gegevens kunt invoeren zien.

4 Selecteer "Internet e-mail" en klik op 'Volgende'. Microsoft Outlook vraagt ​​u hier uw gegevens in te voeren. U moet weten van uw account het type: POP3, IMAP of HTTP. Ook de hoogte van uw inkomende mailserver en uitgaande mailserver (SMTP). Uw Internet e-mailaccount provider kan u voorzien van deze informatie. Voer de vereiste informatie in en klik op 'Volgende'. Klik op "Finish" en uw e-mailaccount wordt toegevoegd aan Microsoft Outlook.