Hoe krijg je informatie uit een Desktop Hard Drive naar een Laptop

Het gemak en draagbaarheid van laptops geeft hen een solide voordeel ten opzichte van desktop computers. Als u op zoek bent om de overstap te maken naar een laptop, of gewoon behoefte aan een aantal fundamentele informatie van uw desktop naar je laptop, is het belangrijk om te begrijpen hoe de overdracht van informatie tussen de twee. Hoewel er verschillende manieren om informatie op een desktopcomputer overbrengen naar een laptop, een van de eenvoudigste is om een ​​externe USB harde schijf gebruiken.

instructies

1 Power-up van uw bureaublad. Wacht op uw bureaublad om volledig op te starten voordat u verder gaat.

2 Als u gebruik maakt van een AC-aangedreven externe harde schijf, sluit u de schijf in een werkend stopcontact.

3 Sluit uw externe schijf op uw bureaublad. Typisch externe drives worden aangesloten met een USB-kabel. Steek de stick in een vrije USB-poort op uw bureaublad.

4 Zet uw externe harde schijf en wacht tot het apparaat van stroom wordt voorzien. Als het eenmaal is ingeschakeld, moet het besturingssysteem de drive te herkennen.

5 Formatteren uw externe harde schijf. Als uw externe harde schijf is gloednieuw, zal moeten worden geformatteerd voordat u gegevens kunt overbrengen naar het. Gebruik uw besturingssysteem schijfformaat hulpprogramma om de schijf te formatteren om een ​​NTFS-station. NTFS is preferrable om FAT32 als het u toestaat om de overdracht van bestanden groter dan 4 gigabyte in grootte.

6 Begin te slepen en de gegevens die u wilt overbrengen naar uw externe harde schijf. Doe dit voor alle gegevens die u wilt overbrengen. Afhankelijk van hoeveel u wilt kopiëren, kan het werkelijke kopiëren een tijdrovend proces zijn, dus wees geduldig.

7 Klik met de rechtermuisknop op uw externe schijf en kies "Safely Remove" uit het drop-down menu. Nadat u klaar bent met het kopiëren van gegevens, moet u de schijf veilig te verwijderen voordat u deze loskoppelt. Hoewel het meestal OK om gewoon een externe harde schijf loskoppelen zonder het uitvoeren van deze stap, is het een goed idee om het veilig te spelen en doe het toch.

8 Sluit uw externe harde schijf met al je gegevens in een vrije USB-poort op uw laptop.

9 Sleep de gegevens van uw externe harde schijf op uw laptop.

Hints

  • Wilt u een volledig systeem overdracht te doen, moet u een imaging programma zoals Acronis True Image gebruiken.
  • Trek de stekker nooit uw externe harde schijf terwijl de gegevens worden overgedragen. Hierdoor kan corrupt de gegevens en u dwingen om opnieuw te beginnen.