Hoe zorg ervoor dat de draadloze schakelaar op de computer aan staat (HP Pavilion 502N)

Als je ervoor kiest om uw HP Pavilion 502N desktop computer te kopen met een interne draadloze netwerkadapter, zal het een draadloze schakelaar op de zaak te hebben. Deze schakelaar rechtstreeks wordt bepaald of de adapter zelf aan of uit staat. Als de adapter is uitgeschakeld, won you & # 039; t in staat zijn om het apparaat te gebruiken om verbinding te maken met draadloze internet-netwerken. Als de adapter is ingeschakeld, zult u in staat om verbinding te maken met een draadloos internet netwerk binnen bereik, zolang het netwerk is ingesteld om u toegang te verlenen.

instructies

1 Zoek de draadloze schakelaar op de HP Pavilion 502N. Typisch wordt deze schakelaar aan de achterzijde van de behuizing.

2 Flip de overgang van de positie "links" (vanuit uw perspectief, als je & # 039; re direct kijken naar de achterkant van de behuizing) naar de "juiste" positie (vanuit uw perspectief, als je & # 039; re direct kijken naar de achterkant van de behuizing). De "links" positie "off" en de "juiste" positie "op."

3 Kijk voor het lampje boven de HP Pavilion 502N & # 039; s wireless switch. Als het lampje brandt, de HP Pavilion 502N desktop computer & # 039; s wireless switch is ingeschakeld en is klaar om de draadloze signalen te ontvangen.