Hoe maak je een G15 Keyboard gebruiken

Hoe maak je een G15 Keyboard gebruiken


Logitech G15 is een van de meest populaire gaming keyboards die vandaag beschikbaar zijn. De meest unieke eigenschap is een LCD-scherm aan de bovenkant van het toetsenbord, die unieke informatie in bepaalde spellen kan bieden. Het heeft ook een groot aantal macro-knoppen die taken in diverse spelletjes te verkorten en een verlicht toetsenbord voor het spelen van games goed na middernacht.

instructies

Hoe maak je een G15 Keyboard gebruiken

1 Steek de USB-connector van de G15's in een desktop opgestart om zijn besturingssysteem. De meeste desktops USB poorten aan de voorzijde van de computer en op de achterzijde van de computer. Deze verbindingen kunnen worden geïdentificeerd door het USB-logo vlak bij hen.

2 Laat de computer om het toetsenbord automatisch te detecteren en installeren van de fundamentele drivers. Wanneer de computer de nieuwe hardware heeft erkend, moet het een waarschuwing in de rechter benedenhoek waarin staat dat er nieuwe USB-hardware wordt gedetecteerd en geïnstalleerd te geven. Dit geeft de basisfuncties van het toetsenbord nu werken.

3 Installeer Logitech Profiler software. De installatie schijf komt met elke Logitech G15-toetsenbord, maar als de schijf niet beschikbaar is, of het systeem heeft geen optische drive, dan is de installateur kan downloaden van Logitech's support website (zie hieronder verwijzingen) zijn. Zodra het installatieprogramma is begonnen, zal het gemakkelijk instructies op het scherm te bieden. Volg ze tot de installatie is voltooid.

4 Hoe maak je een G15 Keyboard gebruiken

Start de Logitech Profiler software. Een snelkoppeling moet worden op het bureaublad. De Profiler wordt gebruikt om vele functies van de G15 beheren. De belangrijkste functie is het opzetten van de vele macro's beschikbaar zijn. Door te klikken op een sleutel in de Profiler-software brengt een menu met functies die kunnen worden gebonden aan het. Gebruik dit menu om de functies van de G-toetsen aan te passen. Vergeet niet dat het activeren van een andere M-toets verandert de functies van de G-toetsen, waardoor extra functies te worden gebonden.

5 Download de relevante patch van plug-ins voor games die de Logitech G15 LCD-scherm te ondersteunen. Sommige spellen kan zelfs gebruikt worden zonder het downloaden van extra software. Een volledige lijst met games ondersteund wordt gehouden als een kleverige post op de Logitech G-serie toetsenbord forum, en games die werken met de G15 meestal een lijst van de relevante patch in hun steun secties.

6 Bezoek G15mods.com (zie bronnen hieronder) en navigeer naar de sectie downloads. Een grote modding community heeft gevormd om de Logitech G15 LCD-scherm aanpassen. De download sectie biedt een aantal van de meest populaire tweaks, waaronder de mogelijkheid om de huidige weersomstandigheden, aangepaste tekst of RSS-feeds weer te geven. De forums in verband met die website zijn ook nuttige hulpmiddelen.

Hints

  • De Logitech Profiler zal samen met een aantal andere Logitech-producten. De Logitech G15 zal ook werken met de Logitech Setpoint software die wordt geleverd met een aantal andere Logitech-producten, maar de functionaliteit beperkt.
  • Houd in gedachten dat, terwijl de G15 heeft vele mods beschikbaar, Logitech biedt geen ondersteuning voor hen te bieden en is het niet waarschijnlijk dat de garantie terug op een product beschadigd door een mod.