Het creëren van een sjabloon met Word Open House Flier

Het creëren van een sjabloon met Word Open House Flier


Als u een onroerend goed professional die consequent presenteert open huis evenementen om de woningen u verkoopt showcase, het creëren van een open huis folder sjabloon kan een handig hulpmiddel zijn. Microsoft Word biedt een schat aan grafische vormgeving opties die kunnen worden gebruikt om een ​​aangepaste, aantrekkelijke vlieger voor uw evenement succesvol te maken. Door het creëren van een sjabloon, zul je in staat zijn om de folder hergebruiken en gewoon aansluiten op de informatie over elk nieuw huis. In slechts een paar stappen, hier is hoe je je eigen open huis flier sjabloon met Word kunt maken.

instructies

1 Open Microsoft Word. Ga naar "File" in het hoofdmenu navigatie menu. Klik op "Nieuw leeg document."

2 Maak de titel op weg naar uw folder template. Gebruik een grote, leesbaar blok lettertype in het vet en type "Open Huis" aan de bovenkant van uw document. Experimenteer met verschillende kleuren, het lettertype stijlen en maten om effectief te maken een opvallende titel. Zorg ervoor dat uw titel lijn naar het midden van de folder te houden.

3 Ga naar "Insert" in de bovenste navigatiebalk menu en selecteer "Foto's" en vervolgens "Auto vormen." Teken een grote rechthoek hieronder uw vlieger titel. Wanneer u deze sjabloon te gebruiken in de toekomst zal dit grote rechthoek zijn waar je de foto van het huis te plaatsen. Vul de rechthoek met een donkere neutrale kleur die een mooie achtergrond grens kunnen bieden aan uw foto.

4 Onder de rechthoek die uw foto zal houden, voert de verkoopprijs van het huis. Gebruik hetzelfde vet lettertype stijl en kleur die u gebruikt voor de flier titel, maar maak het lettertype hier een paar maten kleiner. Lijn uw verkoopprijs in het midden van uw document.

5 Ga naar "Insert", scroll naar beneden naar "Foto's" en selecteer "Auto vormen" weer. Plaats twee even grote rechthoekige blokken in uw document. De rechthoeken moet passen naast elkaar op de onderste helft van het document als twee gelijke kolommen. Gebruik deze rechthoek kolommen niet vullen met kleur. Laat de vormen met een dunne rand om ze te definiëren.

6 In de linkerkolom, voert u alle voorzieningen en functies van het huis. Gebruik kogels en een lijst van elke voorziening op een aparte regel, zodat het gemakkelijk is om te lezen. In de rechterkant, een lijst van alle van de informatie voor het open huis. Zorg ervoor dat u het adres van het huis, de dag en het tijdstip van het open huis, alsmede alle relevante contactgegevens.

7 Als je eenmaal hebt aangepast en ontworpen uw vlieger naar uw tevredenheid, ga naar "File" en klik op "Opslaan als." Voer de naam die u wilt gebruiken om het bestand op te slaan. In de "Format" drop-down menu, selecteer "Word-sjabloon." Klik vervolgens op 'Opslaan'.

8 Om uw sjabloon te gebruiken, ga naar "File" en klik op "Project Gallery." Selecteer "Mijn sjablonen" en kies uw Open House template. Een nieuw document wordt geopend op basis van uw sjabloon.

Hints

  • Bij het maken van uw eigen sjabloon, moet u de tijd om te experimenteren met de vele grafische hulpmiddelen Woord beschikbaar te nemen. Creatief gebruik van lettertypes, kleuren, aangepaste vormen, randen en arcering kan u helpen om een ​​zeer effectieve flier.Always double-check de leesbaarheid van uw folder. Gebruik kleuren die sterk contrasteren met elkaar, zodat mensen gemakkelijk kunnen lezen en de informatie te begrijpen.