Hoe kan ik een iPhone met jQuery Identificeer

Het identificeren van een iPhone of andere smartphone-apparaat kunt u gebruikers van mobiele apparaten om te leiden naar een gespecialiseerde afdeling van uw website. Mobiele telefoons en mobiele apparaten laden beelden langzamer, zodat je jQuery kunt gebruiken om een ​​iPhone-browser op te sporen aan de gebruiker doorsturen naar een meer geoptimaliseerde directory op uw website. jQuery en JavaScript gebruiken dezelfde code om browsers te sporen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop JS of jQuery-bestand dat u wilt bewerken. Selecteer 'Openen met' en vervolgens op uw JS-editor in de lijst van programma's. Klik op "Open" om de code en de editor te laden.

2 Maak een variabele naar de browser van de gebruiker bevatten. De functie "useragent" bepaalt de browser van de gebruiker. Typ de volgende code om de browser te bepalen:

var user_browser = navigator.userAgent;

3 De gebruiker terug naar de andere subdirectory gebaseerd op de browser detectie. De volgende code verwijst door een gebruiker naar de "mobiele" subdirectory als de browser is een iPhone-gebruiker:

if (user_browser.match (/ iPhone / i)) {

window.location = 'mysite.com / mobile /';

}

Vervang het adres in de tweede regel van de code met uw eigen subdirectory.