Hoe Vervangen Notebook Graphics

Hoe Vervangen Notebook Graphics


Als u een betere beeldkwaliteit wilt of wil je gewoon een defecte grafische kaart van uw notebook te vervangen, het kan gedaan worden door het zelf te doen. Sommige grafische kaarten zijn geïntegreerd (gelast) op het moederbord die de CPU van uw notebook huisvest. In een dergelijk scenario, is er niets dat je voor de grafische kaart kan doen, zoals het ook nodig ter vervanging van de CPU. Niet alleen is dit prijzig, zal er geen ruimte in de notebook zaak naar de nieuwe grafische kaart apart te installeren. Echter, de opwaardering / vervangen taak kan veel gemakkelijker zijn als de grafische kaart niet op het moederbord in uw notebook is gelast.

instructies

1 Draag anti-statische bandje om je pols om eventuele elektrostatische ontlading schade aan interne onderdelen van uw notebook te voorkomen.

2 Open de grafische kaart paneel aan de onderkant of aan de zijkant van de notebook (per instructies in de handleiding van uw gebruiker) voor de mid-price range en high-end machines. Op de begroting en oudere notebooks, wrikken het scharnier covers (indien aanwezig) en de afdekking van het toetsenbord met behulp van een platte schroevendraaier. Trek de covers uit de buurt van het chassis na nieuwsgierige. Wees voorzichtig niet om de plastic onderdelen beschadigen.

3 Gebruik een T-8 schroevendraaier om het toetsenbord los door de schroeven onder het scharnier deksel en toetsenbord dat het veilig aan het moederbord los te draaien. Meestal zijn er 2 tot 4 schroeven waarmee het toetsenbord, afhankelijk van uw notebook te maken. De T-8 is een schroevendraaier met een ster-shape head.

4 Til het toetsenbord onder een hoek in de richting van de notebook scherm om de data kabel en draden te zien onder die wordt aangesloten op het moederbord.

5 Maak de datakabel (de brede en dunne strook, meestal wit van kleur) en draden door ze naar buiten te trekken uit hun aansluiting op het moederbord. Maak een notitie, zodat u weet welke draad gaat in die aansluiting bij het monteren.

6 Verwijder de schroeven aan de onderkant en de achterkant van de notebook, dat houdt het scherm montage.

7 Haal de stekker van de grafische kaart en Wi-Fi antennekabels (per handleiding instructies van uw gebruiker). Raadpleeg uw notebook fabrikant als u niet zeker bent van deze kabels.

8 Verwijder het optische station door het indrukken van de hendel aan de onderkant van de notebook en schuiven zijwaarts.

9 Draai de schroeven die het veiligstellen van de oude grafische kaart na het verwijderen van de optische drive. Installeer de nieuwe grafische kaart volgens de aanwijzingen van de kaart fabrikant.

10 Monteer de notebook door het omkeren van het artikel stappen na het installeren van de nieuwe grafische kaart in uw notebook. Ga naar stap 12 als uw nieuwe grafische kaart niet met de software-cd of dvd.

11 Opstarten van uw notebook om de software te installeren voor de nieuwe grafische kaart. Plaats de CD / DVD die bij uw grafische kaart in de optische drive en volg de aanwijzingen op het scherm. Registreer uw nieuwe grafische kaart op de officiele site, gaat u verder met stap 13.

12 Ga naar de website van de nieuwe grafische kaart van de fabrikant en download de software (driver) voor uw apparaat na het opstarten van uw notebook. Registreer uw grafische kaart op de site, terwijl u bij het bent.

13 Klik op de knop Windows "Start" na de grafische kaart installatiesoftware. Op het scherm verschijnen, ga naar "Configuratiescherm> Prestaties en onderhoud> Systeem."

14 Kies het tabblad "Hardware" op de top van het venster verschijnt "Systeem". Klik op de "Device Manager" knop onder het hoofdstuk "Device Manager" op uw scherm. Een lijst met alle geïnstalleerde hardware zal verschijnen in een pop-up venster. Als dit goed wordt geïnstalleerd, moet u de nieuwe grafische kaart te zien op daar.

Hints

  • Lees je de handleiding om te bepalen welke soorten van de grafische kaart compatibel is met uw notebook zijn.
  • Het vervangen van notebook graphics betreft het demonteren van bijna je hele machine en is tijdrovend. Als dit goed wordt gedaan, kan dit project u merkbaar hoger grafische frame rates en een betere visuele kwaliteit te geven.