Hoe maak je een digitale handtekening woordenstroom Make

Een digitale handtekening is een certificaat dat aan een document in Microsoft Word kan worden toegevoegd. Het betekent dat het document is geschreven door een bepaalde persoon op een bepaald tijdstip. Het laat de ontvanger om er zeker van dat het document niet is gewijzigd na het verlaten van de computer van de auteur. Digitale handtekeningen zijn belangrijk voor zakelijke en occasionele gebruikers gelijk doordat zij een extra beveiligingslaag aan het proces van het verzenden en ontvangen werken via internet.

instructies

1 Open het document waaraan u graag een digitale handtekening toe te voegen.

2 Klik op de ronde "Office" knop in de rechterbovenhoek kant van het Microsoft Word-gebruikersinterface.

3 Klik op "Maak" en vervolgens "Digitale handtekening toevoegen."

4 Klik op "OK" als daarom wordt gevraagd.

5 Geef een naam voor het document en klik op 'Opslaan'.

6 Voer de digitale handtekening in het witte vak onder de "Doel voor de ondertekening van dit document" entry. Klik op 'Aanmelden'.

Hints

  • Microsoft kan niet garanderen dat de standaard digitale handtekening up zal houden in een rechtbank in internationale gerechtshoven. Om deze reden biedt het toegang tot van derden handtekening certificaten die een betere beveiliging kan bieden. Wilt u de lijst met externe leveranciers te bekijken, klikt u op 'Signature Services uit de Office Marketplace "optie bij het invullen van Stap 4.
  • Als u een document bewerken nadat een handtekening is toegevoegd, de handtekening vervalt.