Hoe je Solitaire toevoegen aan de Windows Pro

Hoe je Solitaire toevoegen aan de Windows Pro


Wanneer u een computer koopt met het Windows-besturingssysteem, zoals Windows Pro, diverse spelletjes vooraf geïnstalleerd op het systeem. Een van de vooraf geïnstalleerde games op Windows-systemen is het kaartspel Solitaire. De enige manier om Solitaire te elimineren uit het Windows-systeem is om het te verwijderen. Als u van gedachten verandert, echter, na Solitaire is verwijderd van uw computer, kunt u Solitaire terug naar een Windows-Pro-systeem toe te voegen.

instructies

Windows-installatieschijf

1 Plaats de Pro installatie-cd van Windows die bij uw computer is geleverd in het cd-station van uw computer. Als de installatie van Windows probeert te openen, drukt u op "Esc" om uit te halen.

2 Druk op de "Start" knop aan de onderkant rechts van het scherm om het menu "Start" te openen en klik op 'Configuratiescherm'. Dubbelklik op de optie 'Add or Remove Programs "in het venster" Control Panel "en vervolgens op" Add / Remove Windows-onderdelen. "

3 Klik op de "Accessories and Utilities" schakel in het venster "Windows-onderdelen" en vervolgens op "Details". Klik op de link "Games" om te zien de games beschikbaar voor de installatie van de schijf.

4 Zet een vinkje naast 'Solitaire' in de lijst met spelletjes. Wilt u een van de andere spellen op de computer toe te voegen, zet een vinkje in de vakken met de namen van die spellen zo goed en klik op "OK."

5 Klik op "OK" opnieuw op de belangrijkste "Windows-onderdelen" scherm en druk vervolgens op de knop "Volgende". De computer begint de installatie van Solitaire van de Windows-schijf, en wordt er een "Installation Complete" bericht wanneer het spel volledig is geïnstalleerd.

Geen Windows installatieschijf

6 Download Quick Solitaire van software website CNET (zie bronnen.) Quick Solitaire is niet hetzelfde Solitaire spel dat komt voorgeïnstalleerd op Windows-systemen, maar het bevat traditionele Solitaire en aanvullende kaartspellen en werkt op Windows-systemen.

7 Ga naar de map waar de Quick Solitaire gedownload. Op Windows-systemen, de standaard map voor downloads is de map 'Downloads' op de C: schijf.

8 Dubbelklik op het pictogram van Quick Solitaire om het programma samen te stellen. Volg de schermen door de setup wizard om Snel Solitaire te installeren op uw systeem. Eenmaal geïnstalleerd, verschijnt Quick Solitaire met de andere programma's op uw computer onder het menu "Start" en "Alle programma's."