Hoe kan ik Problemen met een Compaq Restore Disk?

Hoe kan ik Problemen met een Compaq Restore Disk?


Bij het herstellen van een Compaq computer met een restore disk, is er een reeks diskettes gebruikt om de gegevens naar de computer te uploaden. Als u werkt in de problemen tijdens het gebruik van de te herstellen schijven kunt u de situatie op te lossen. Vaak is het probleem is subtiel en wordt vastgesteld door het schakelen van de schijf u gebruikt. Je moet in staat zijn om het probleem op te lossen in slechts een paar minuten.

instructies

1 Plaats de eerste Compaq herstel diskette in het schijfstation van de computer (terwijl de computer is uitgeschakeld). Bij het maken van de floppy disks (drie in totaal), wordt u geïnstrueerd om elke schijf markeren duidelijk weten welk nummer elke schijf is. Als je dat niet deed, gewoon gebruik maken van een proces van eliminatie. Gebruik de eerste schijf, en als dit niet goed werkt, probeer dan de volgende schijf.

2 Start de computer en druk op "F8." Als je dat niet doet, kan de computer de schijf niet detecteren en alleen opstarten van het besturingssysteem. Wanneer u op F8, wordt u verwelkomd met een opstartscherm. Kies "Boot van schijf" en het opstartscherm belastingen op het scherm.

3 Vermijd het afsluiten van de computer of het verwijderen van de schijf te herstellen totdat de opdracht om dit te doen door de computer. Als je dat doet, moet u het herstelproces opnieuw te starten.

4 Steek de tweede boot disk als daarom wordt gevraagd. Als je de verkeerde schijf te plaatsen, verschijnt er een venster, met vermelding van je de verkeerde schijf hebt geplaatst. Wanneer dit gebeurt, plaatst u de onervaren schijf en voort te zetten.