Hoe te downloaden EXE Bypass Proxy

De Bypass Proxy-client is een gratis te downloaden van Softpedia. Bypass Proxy is geïnstalleerd op de computer en beschermt de privacy van de gebruiker tijdens het surfen op het web. De Bypass Proxy-client wordt gedownload als een EXE of uitvoerbaar bestand. Download het EXE-bestand van één van de software download sites en vervolgens op te slaan op uw Windows-bureaublad. Installeer de software en hebben een eigen surfen op het web op elk netwerk.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar de Softpedia download site.

2 Typ "Bypass Proxy" in de "Zoeken" box in de bovenste navigatiebalk in de Softpedia home page. Scroll naar de onderkant van de pagina zoekresultaten en klik op de link "Bypass Proxy Client". details en de downloadpagina van het programma wordt geopend.

3 Klik op de link met het label "Softpedia Mirror (RO)" in het rechterpaneel van de detailpagina. De EXE-bestand te downloaden begint.

4 Klik op 'Opslaan' om het EXE-bestand op te slaan op uw harde schijf. Een melding verschijnt wanneer het downloaden is voltooid.

5 Dubbelklik op het EXE-bestand naar de Bypass Proxy Client software te installeren. Accepteer de servicevoorwaarden en klik op "Next" op alle aanwijzingen om de software te installeren.