Hoe handmatig bijwerken Security Essentials in XP

Hoe handmatig bijwerken Security Essentials in XP


Microsoft Security Essentials is een anti-malware programma gemaakt door Microsoft. Het programma is ontworpen om te voorkomen dat malware uw computer infecteren. Bovendien, het programma heeft de mogelijkheid om malware die al op uw computer is geïnfecteerd te verwijderen. Om deze taken uit te voeren, moet Microsoft Security Essentials worden uitgerust met de nieuwste virussen en spyware definities. Sommige mensen kiezen om automatische updates. U kunt echter ook Microsoft Security Essentials handmatig bijwerken.

instructies

1 Klik op de juiste update-bestand op de Microsoft: Klik hier voor de nieuwste definities pagina. U kunt de 32-bits of 64-bits versie van Windows XP te kiezen.

2 Klik op 'Uitvoeren'. Een bestand extractie venster verschijnt met de mededeling dat de update installeert. Wanneer het bestand extractie venster sluit, zijn de updates zijn geïnstalleerd.

3 Controleer of de updates zijn geïnstalleerd. Om dit te doen, opent u Microsoft Security Essentials, klikt u op het tabblad "Update", en bekijk het virus en spyware definitie-status. De status zou moeten lezen "Up To Date."