Hoe te verwijderen Auto-Publiceer op Excel 2007

Hoe te verwijderen Auto-Publiceer op Excel 2007


Microsoft Excel geeft u de mogelijkheid van het opslaan van uw documenten in een formaat dat u kunt gebruiken voor webpagina's. Het bevat ook een optie om een ​​document wanneer u de wijzigingen op te slaan, die de noodzaak om uw documenten handmatig publiceren elimineert automatisch publiceren. Als u niet langer wilt documenten automatisch te publiceren, Excel kunt u de functie voor een bepaalde gepubliceerde document of voor alle documenten die u in het verleden zijn gepubliceerd schakelen.

instructies

1 Open Excel 2007, dan is het document waarvoor u de automatische publishing functie te verwijderen te openen.

2 Klik op het menu round "Microsoft Office" in de linkerbovenhoek van Excel en selecteer "Opslaan als." Klik op de "Opslaan als type" drop-down lijst en selecteer "Webpagina" als de optie nog niet is geselecteerd. Klik op de knop 'Publiceren' in de buurt van de onderkant van het dialoogvenster om de "Publiceren als webpagina" dialoogvenster te openen.

3 Schakel het vakje naast "AutoRepublish Every Time Dit document wordt opgeslagen" onder "Publiceren als" om automatisch publiceren voor het geopende document uit te schakelen. Om de functie voor andere documenten die u eerder gepubliceerde uitschakelen, klikt u op de "Choose" drop-down lijst en selecteer "Voorheen gepubliceerde items." Klik op de naam van het document onder het menu en klik op de knop "Verwijderen".

4 Klik op de "Sluiten" knop aan de onderkant van het dialoogvenster, druk op "Ctrl" en "S" om uw huidige document op te slaan.

Hints

  • U kunt uw document handmatig publiceert door te klikken op de "Publish" knop op de "Publiceren als webpagina" dialoogvenster.