Wat is de bestandsextensie Bmd?

Met de nieuwe software wordt geprogrammeerd elke dag, is het moeilijk om bij te houden wat drie tekens bestandsextensies behoren tot welke programma's of processen. Als u nog niet geïdentificeerde BMD bestanden op uw computer, kunnen ze worden gerelateerd aan gamen of de ontwikkeling van games.

GameCube Development

In console gaming ontwikkeling, een BMD is een 3D-model bestand dat wordt gebruikt in de GameCube-spellen. De BMD-formaat verpakt zowel de modelstructuur en de huid afbeeldingen in één bestand. Er is een gratis te downloaden BMD Model Viewer applicatie beschikbaar online.

Mu Online

Een BMD extensie wordt gebruikt voor data-bestanden voor het spel Mu Online.Mu Online is een massively multiplayer online roleplaying spel (MMORPG) van Webzen, Inc. Er is geen aanbevolen manier te openen of Mu Online BMD-bestanden te bewerken; ze zijn eigendom bestanden specifiek gebruikt om spelgegevens te houden.

medische Acroniemen

Programmeurs maken vaak gebruik van drie-letter afkortingen als basis voor het maken van bestandsextensies. Common BMD acroniemen bevatten Berkeley Mortality Database, botdichtheid en benchmark-dosis, dus het is waarschijnlijk dat BMD kan worden gebruikt als een uitbreiding in sommige obscure of bedrijfseigen medische software.

Programmer's Choice

Technisch gezien kan elke extensie van alles zijn. Er is geen standaard voor het maken van bestandsextensies, zodat een programmeur is vrij om BMD gebruiken als verlengstuk van een database, tekstbestand of een eigen formaat.

User's Choice

Zelfs een dag-tot-dag gebruiker kan een extensie voor BMD (of iets anders) te wijzigen in een poging om "verbergen" van de identiteit van een gevoelig document of een beeldbestand. Het veranderen van een extensie is net zo eenvoudig als een bestand hernoemen en vereist geen kennis van programmeren.