Hoe te autorespond op FeedBurner

Nadat u uw blog-feed door middel van FeedBurner hebt geconfigureerd, kunt u tal van opties voor het optimaliseren en aanpassen hoe bezoekers toegang tot uw berichten te hebben. Een optie is om e-mail abonnementen, waarbij gebruikers krijgen uw blog posten in hun inbox staan. Het opzetten van een auto-responder om first-time e-mail abonnees, moet u de e-mail abonnementen dienst te activeren voor uw feed. Uw auto-responder wordt gebruikt om de inschrijving te bevestigen en kan worden aangepast aan nieuwe abonnees te voeren om uw blog.

instructies

1 Ga naar Feedburner.com, en klik op uw feed link naar uw pagina te openen. Het kan nodig zijn om in te loggen op FeedBurner met uw Google-account.

2 Klik op het tabblad 'Publiceer'. Op de Diensten navigatiekolom aan de linkerkant van de inhoud, vindt u de optie 'E-mail abonnementen. "Zien Kies deze link.

3 Selecteer de "Activeren" knop om de service voor uw feed in te schakelen. Zodra je E-mail abonnementen heeft geactiveerd, wordt u gegeven de FeedBurner e-mail abonnement HTML-code te plakken op uw website of blog.

4 Klik op "Communication Preferences," die zich onder "E-mail Abonnementen" op de zijbalk links. Vul het e-mailadres dat u wilt uw auto-responder om te laten zien aan de "From" veld van uw e-mail, en het onderwerp van uw automatische e-mail.

5 Bewerk de standaard auto-responder bericht in de "Bevestiging E-mail Body" tekstvak. Zorg ervoor dat de code die vult de bevestiging URL onder meer: ​​"$ {confirmlink}". De URL deze code maakt laat abonnees bevestigen hun abonnement. U kunt toevoegen wat inhoud die u wilt dit bericht, inclusief een welkomstdrankje, een bedankje, een persoonlijke boodschap, een korte inleiding op uw blog, en zelfs andere relevante links die u denkt dat de abonnee zal willen.

6 Klik op "Save" om de instellingen af ​​te ronden.

Hints

  • De auto-responder zal sturen naar het e-mailadres dat de abonnees gebruiken wanneer ze zich aanmelden voor uw blog posten.