Hoe maak je een gebruikte Kindle kopen

Hoe maak je een gebruikte Kindle kopen


Met hun nifty elektronisch papier technologie en gebruiksvriendelijke lay-out, Kindles zijn de high-tech reader voor de 21e eeuw! Helaas, net als alle rockin 'speelgoed, ze zijn ook vrij duur. In deze economie, is iedereen op zoek naar een bok of twee te besparen zonder concessies aan de kwaliteit. Hier zijn een aantal goede plekken om te zoeken naar een gebruikte Kindle (of Kindle 2).

instructies

1 Hoe maak je een gebruikte Kindle kopen


Amazon Kindles (en de Kindle 2's) zijn op dit moment de detailhandel voor ongeveer $ 359 nieuw in de winkel. Je kan zeker beter doen! Maar voordat u uw zoekopdracht te starten, beslissen wat uw comfort niveau is bij de aankoop van online gebruikte elektronica. Heeft uw Kindle nodig merk spankin 'nieuw te zijn? Wat dacht je gebruikt, maar nog steeds in de doos kwam in? Hoe voel je je over opgeknapt Kindles? Bent u ok met het kopen van een Kindle dat iemand die voordien eigendom regelmatig gebruikt?

2 Hoe maak je een gebruikte Kindle kopen


Begin met de voor de hand liggende op Amazon.com. Doe een onderzoek naar "gebruikt Kindle" en je zult zien de apparaten de verkoop van gebruikte en nieuwe voor $ 225. Niet slecht - maar omdat je op zoek bent naar de beste deal, waarom niet een beetje dieper graven?

3 Hoe maak je een gebruikte Kindle kopen


Check out Craigslist.org. U kunt een zoekopdracht naar "Kindle" of "Amazon Kindle" doen in uw omgeving of uw zoekopdracht uit te breiden landelijk. Een zoektocht naar "aansteken" in mijn omgeving opgedoken zes lijsten tegen verschillende prijzen.

4 Hoe maak je een gebruikte Kindle kopen


Neem een ​​kijkje op ebid.ie. Deze eBay-aangesloten website is een online veilinghuis; een snel zoeken voor "gebruikte Kindle" daagden enkele serieus goedkope elektronica ... met inbegrip van een Kindle 2 voor $ 162! Zorg ervoor dat u op zoek bent naar Kindle vermeldingen in de VS, anders kan je uiteindelijk betaalt een klein fortuin in het verschepen kosten!

Hints

  • Het maakt niet uit wie je een gebruikte Kindle kopen, zorg ervoor dat u volledig begrijpen het terugkeerbeleid. Een Kindle voor $ 190 is een goede deal - totdat je erachter dat het kapot en je kunt het niet terug of krijgen een terugbetaling.
  • Vraag altijd vragen voordat u elektronica online te kopen! Koop nooit voor uw vragen naar tevredenheid zijn beantwoord.
  • Vergeet niet, als het te mooi klinkt om waar te zijn - is het waarschijnlijk.