Hoe u een link en toe een URL voor gratis

Hoe u een link en toe een URL voor gratis


Voeg een link toe te voegen en een URL voor vrij om het woord eruit te komen over uw website. Veel van het web top zoekmachines en directories bieden webmasters de mogelijkheid om de link van hun website aan hen voor toetsing en mogelijke opname. Sommige zoekmachines en directories te gebruiken software programma's, genaamd spiders of robots, om uw website te scannen op inhoud en bepalen of het voldoet aan hun individuele criteria voor opname, terwijl andere mensen bewerkte. Beoordeling variƫren met vestigingen-menselijke bewerkt, vaak langer nemen aan de herziening te voltooien.

instructies

1 Zoek een lijst van zoekmachines en directories. Zoeken naar "search engine lijst" en zoek een lijst van zoekmachines die u kunt beginnen met het indienen van uw URL.

2 Ga naar elke plaats op de lijst en op zoek naar een link die zegt iets als "URL toevoegen ',' Submit Site ',' Website toevoegen ',' link toevoegen website," enz. Klik op de link om te worden meegenomen naar een pagina waar u kan uw site details toe te voegen. Sommige sites vereisen dat u hun site naar de juiste rubriek te bekijken voordat u klikt op de link naar uw site toe te voegen.

3 Dien uw website. Volg de instructies op elke site om de details over uw website. Typische informatie-eisen ook uw URL, website titel (meestal de officiƫle naam van de website), de beschrijving van uw site, zoekwoorden (woorden en zinnen die de zoekmachine wat uw site over gaat vertellen) en contactgegevens, waaronder een e-mailadres.

4 Nadat u hebt ingevuld in alle velden, kunt u uw site ter beoordeling. Veel sites vereisen e-mail bevestiging. Zorg ervoor dat u uw e-mail box te controleren na het indienen van uw site om te zien of je te klikken op een bevestigingslink in je e-mail om uw inzending te bevestigen.

Hints

  • Vermijd het gebruik van programma's of diensten die het proces van het indienen van uw link naar zoekmachines te automatiseren. Veel zoekmachines voorkeur handmatige aanmeldingen en sommigen zullen automatisch verwerpen geautomatiseerde inzendingen.