Hoe kan ik een hyperlink Into My e-mailhandtekening Met behulp van Google Apps

Hoe kan ik een hyperlink Into My e-mailhandtekening Met behulp van Google Apps


Google Apps-e-functies op dezelfde manier reguliere Gmail doet. Alle dezelfde instellingen en aanpassingen beschikbaar zijn, inclusief de mogelijkheid om een ​​handtekening te stellen dat automatisch worden toegevoegd aan uitgaande e-mails. Naast een persoonlijke naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres en / of andere informatie kunt u hyperlinks. Na het samenstellen van uw e-mail handtekening, kunt u een bestaande tekst of afbeelding in een hyperlink te zetten met behulp van de opmaak editor.

instructies

1 Open een browser en ga naar de Google Apps homepage op Apps.google.com. Klik op de "Aanmelden" link in de rechterbovenhoek van het scherm. Typ uw Google Apps-domeinnaam en klik op de "Go" knop aan de rechterkant.

2 Typ uw gebruikersnaam voor de Google Apps-domeinnaam die u hebt ingevoerd. Klik in het vak "Password" en voer het bijbehorende wachtwoord. Druk op Enter."

3 Klik op het tandwiel-pictogram in de vorm in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "E-mailinstellingen" uit het drop-down menu dat verschijnt. Dit geeft uw Algemene instellingen.

4 Scroll naar beneden tot u de sectie 'handtekening' van uw algemene instellingen. Klik binnen het strafschopgebied.

5 Markeer de tekst of afbeelding die u wilt om te zetten in een hyperlink. Klik op de ketting-verbinding pictogram in de vorm in de menubalk boven de handtekening doos. Dit opent een dialoogvenster hyperlink inbrengen.

6 Typ de volledige URL van de webpagina die u wilt dat de hyperlink aan te wijzen. Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het dialoogvenster hyperlink inbrengen.

7 Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op de knop "Wijzigingen opslaan".