Smartcop Antivirus

SmartCop is een anti-virus product gemaakt door AvSoft Technologies in India. Het heeft een gratis virusscanner, een desktop-editie voor thuisgebruikers en een corporate editie. Met ingang van september 2010, SmartCop Anti-Virus Desktop verkoopt voor $ 21. De Corporate Edition begint bij $ 139 voor een vijf-User Pack.

Kenmerken

SmartCop detecteert en verwijdert virussen en houdt ook toezicht op websites voor verdacht gedrag terwijl de computer is aangesloten op het internet. Het integreert met Microsoft Outlook voor e-mailbeveiliging. SmartCop biedt ook heuristische analyse die onbekende virussen op basis van gedragsanalyse kan detecteren. Het heeft een integriteit van het systeem functie die controleert en corrigeert wijzigingen aan bestanden register door virussen of andere kwaadaardige programma's.

collectieve Beveiliging

SmartCOP Anti-Virus Corporate Edition monitoren en beschermt computers aangesloten op een netwerk en biedt beveiligingsfuncties voor netwerkbeheerders. Het heeft een virusisolatie functie die een virus stopt op een onbeschermde computer zich verspreiden naar andere computers in het netwerk.

Ondersteuning

SmartCop biedt gratis e-mailondersteuning voor de gratis virusscanner en telefoon en e-mail ondersteuning voor de desktop en zakelijke producten.