Hoe de CAPTCHA op Gmail Reset

Hoe de CAPTCHA op Gmail Reset


Als je probeert aan te melden bij Gmail, maar je ziet een foutmelding zoals "web login nodig" of "ongeldige referenties," je kan nodig zijn om de CAPTCHA gekoppeld aan uw account opnieuw in te stellen. CAPTCHA's zijn ontworpen om uw account tegen onbevoegde toegang te beschermen. Als je probeert aan te melden meerdere keren binnen 10 minuten of de servers niet correct uw login verzoek ontvangt, Google raadt het opruimen van de CAPTCHA. Resetten kunt u normaal in te loggen.

instructies

1 Probeer in te loggen uit de webversie van Gmail. Bezoek Gmail.com en voer uw login gegevens. Google raadt proberen dit eerst als het meestal lost het login foutmeldingen en de vele verzoeken om uw login gegevens. Als dit niet werkt, moet u de CAPTCHA te resetten.

2 Bezoek Gmail Weergave Unlock CAPTCHA-pagina (zie bronnen). Als u een Google Apps-account en de pagina niet bovenstaande niet werkt, bezoek https://www.google.com/a/yourdomain.com/UnlockCaptcha plaats. Vervang "uwdomein" met uw bedrijf of domein site.

3 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'inloggen. "

4 Voer de weergegeven CAPTCHA tekens in het tekstvak onder de CAPTCHA. Als de CAPTCHA leeg is, drukt u op de refresh-knop op uw browser.

5 Klik op "Unlock" om de login fout u ontving wissen en meld u aan bij uw account.

Hints

  • Als je problemen met het bekijken van de symbolen in de CAPTCHA, gebruik dan de refresh-knop in de CAPTCHA vak om een ​​nieuwe reeks tekens te bekijken. Als je ze niet kan lezen, gebruik de audio-knop om ze hardop voorlezen in plaats daarvan.
  • U moet uw juiste inloggegevens weten om de CAPTCHA te resetten. Als u uw wachtwoord bent vergeten, probeer dan je wachtwoord opnieuw plaats.