Hoe naar sites in Netscape Navigator blokkeren

Hoe naar sites in Netscape Navigator blokkeren


Steun voor de Netscape-browser officieel eindigde op 1 februari 2008 als eigenaar van het merk Netscape, AOL, besloten zich te concentreren op andere inspanningen. Desondanks sommige Netscape gebruikers trouw blijven de browser. Netscape niet langer onderhoudt een add-on directory. Echter, Netscape is gebaseerd op de Firefox 2,0 motor. Om deze reden, add-ons die compatibel zijn met Firefox 2.0 kan worden gebruikt met de definitieve versie van Netscape, Netscape 9. zijn Installeer de BlockSite Firefox add-on voor jezelf de mogelijkheid om te voorkomen dat gebruikers op uw computer uit het bezoeken van bepaalde websites te geven.

instructies

1 Ga naar de downloadpagina voor de BlockSite Firefox add-on via de link in de sectie 'Resources' van dit artikel, en klik op de groene knop "Toevoegen aan Firefox" in het midden van de pagina. Als u naar een pagina vragen om een ​​donatie te doen, klikt u op 'Toevoegen aan Firefox "weer. Een venster "Software-installatie" verschijnt.

2 Klik op de "Install Now" knop. Er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd Netscape Navigator opnieuw opstarten om de installatie te voltooien. Klik op 'Start Navigator. " Toen Netscape opnieuw is gestart, de BlockSite add-on is actief.

3 Klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant van het scherm en klik op 'Add-ons. "

4 Klik op de knop "Extensions" aan de bovenkant van het venster en klik op 'BlockSite "en" Opties. "

5 Klik op de knop 'Toevoegen' aan de rechterkant van het venster. Een nieuw venster verschijnt met "http: //" reeds ingevoerd.

6 Voer het adres van de website die u wilt blokkeren (bijv http://www.example.com of http: //*.example.* om alles met dat woord in de naam te blokkeren) en klik op "OK."

7 Voeg de adressen van elke site die je doet geen behoefte te worden benaderd in Netscape.

8 Plaats een vinkje in het vakje "Enable authenticatie" en typ een wachtwoord. Dit voorkomt dat anderen het gebruik van de BlockSite add-on aan veranderingen zonder uw toestemming te maken.

9 Klik op "OK" en sluit het venster "Add-ons". De sites die je nu berichten ingevoerde leiden uit de BlockSite add-on en niet geladen.