Hoe te Sync Lip in Pivot

Hoe te Sync Lip in Pivot


Het gratis computerprogramma Pivot biedt gebruikers een methode voor het maken stick figure animatie. De stick cijfers binnen de animaties bestaan ​​uit een set van de lijn segmenten en draaipunten. Je beweegt een figuur door zwenken een lijn langs het draaipunt. Hoewel het programma biedt geen methode voor het maken van de traditionele, gedetailleerde lip sync animaties, doet het u toestaan ​​om eenvoudige animaties die bestaan ​​uit een mond die is gesloten, een beetje open, matig openen of volledig open te maken.

instructies

1 Teken een grafiek die bestaat uit 12 kolommen. Voeg een rij voor elke seconde van de audio die u wilt lip sync. Bijvoorbeeld, zou je sync een stukje audio dat is 10 seconden lang door het tekenen van een grafiek met 12 kolommen en 10 rijen lip.

2 Vul de grafiek. Luister naar de audio en schrijf de woorden van de persoon spreekt op het juiste moment in de grafiek. Als bijvoorbeeld de eerste tweede omvat het woord "kantoor" schrijf "office" in de eerste rij. Probeer om het woord te schrijven, zodat deze overeenkomt met de timing. Als de betreffende persoon houdt de "O" geluid, schrijf "O" in de eerste twee of drie kolommen en ruimte de rest van het woord "kantoor" binnen de resterende kolommen.

3 Open Pivot door te dubbelklikken op het pictogram.

4 Maak de stok figuur van de lippen. Klik op de knop 'Bewerken'. Klik op de "Line Segment" tool en voeg een lijn die zich uitstrekt van de linker hoek van de mond naar het centrum. Klik op de "Line Segment" tool en maak een lijn die zich uitstrekt vanaf de rechterhoek van de mond naar het centrum. Maak een tweede reeks van lijnstukken net onder het eerste segment. Markeer de mond en klik op de knop 'Kleuren'. Selecteer een rode of roze kleur.

5 Klik op de "Next Frame" knop.

6 Mond de mond naar de eerste stand. Bijvoorbeeld, om de "O" positie te creëren, klikt u op de top-recht lijn van de mond en sleep het naar boven. Klik op de bovenste-linker lijn en sleep het naar boven. Sleep de onderste lijnen naar beneden om het uiterlijk van een open mond te creëren.

7 Druk op de "Nieuwe Frame" knop om de huidige vorm te herhalen. Bijvoorbeeld, als de grafiek bestaat uit drie kolommen van "O" create drie frames van "O"

8 Verplaats de mond in de volgende vorm. Als de mond van over de geluiden "A", "I", "D", "L", "N" of "T", het creëren van een mond een beetje minder open dan "O." Als de mond spreekt geluiden "E", "C", "K", "G", "J", "R", "S", "T", "H", "Y" of "Z" het creëren van een mond die is lichtjes open. Als de mond spreekt geluiden "W", "Q", "OO", "F" of "V" maak een mond die nauwelijks geopend. Als de mond zwijgt of spreekt geluiden "M", "B" of "P," terug in de uitgangspositie.

9 Herhaal dit proces tot u de lip sync te voltooien.