Nieuwsbrief Theme Ideeën

Nieuwsbrief Theme Ideeën


Een nieuwsbrief is gewoon een publicatie met artikelen, foto's en verhalen geschreven voor een specifieke doelgroep.
Het thema van uw nieuwsbrief zal sterk afhangen van wat je wilt zeggen en wie je publiek is.

Er zijn drie basistypen van de nieuwsbrief. Een promotionele nieuwsbrief verkoopt iets. Een relatie nieuwsbrief communiceert met leden van dezelfde groep, familie of club en een professionele nieuwsbrief om studenten of correspondenten van een arts of een docent kunnen worden aangepakt.

relatie Themes

Een gezin met leden wonen in verre oorden is misschien een "What's Happening" nieuwsbrief presentatie van de huidige familie happenings of familiebedrijf te publiceren. Foto's van kinderen en kleinkinderen of vakantie foto's kunnen worden afgedrukt in de nieuwsbrief en worden gedeeld met het hele gezin.

Club-leden konden vinden wat er gebeurd is bij de laatste vergadering in een nieuwsbrief. De notulen en de oude en nieuwe business kunnen worden besproken, samen met de vragen van de komende zakelijke samen met artikelen en foto's van belang zijn voor clubleden.

Business Themes

Nieuwsbrieven zijn erg handig voor bedrijven zowel online als offline. Populaire thema's zou kunnen worden "Nieuw" om een ​​opwindend nieuw product of een "Hot Koopjes" nieuwsbrief met producten gaan op de verkoop binnenkort presenteren.

Veel handelaren stuur e-mail nieuwsbrieven naar een klant lijst met artikelen en advertenties gericht op hun interesses en eerdere aankopen. Offline, postorder-bedrijven maken gebruik van nieuwsbrieven effectief op de markt schriftelijke cursussen en zakelijke kansen.

Professional Themes

Scholen en leraren gebruiken nieuwsbrieven om te communiceren met ouders en leerlingen. Colleges publiceren vaak "Campus Life" nieuwsbrieven om studenten te helpen vestigen comfortabel in campus wonen of om hen te helpen handige hulpbronnen te vinden.

Vaak leraren klas-school zal een nieuwsbrief te publiceren laten ouders weten wat er gebeurt in de klas en hoe hun kinderen doen. Een goed voorbeeld van een school nieuwsbrief zou kunnen worden "The Tiger Paw," genoemd voor de school sports team.

Artsen publiceren nieuwsbrieven voor hun patiënten en voor het grote publiek. Thema's als "Health Beat" of "Eet Gezond" worden regelmatig gebruikt. Sommige artsen gebruiken nieuws natuurlijke geneesmiddelen of kruidengeneesmiddelen te promoten. Andere thema's zoals "Holistic Moms" en "Groen leven" verschijnen in nieuwsbrieven bevorderen van een natuurlijke levensstijl.