Hoe kan ik een screensaver Sneltoets activeren

Een screensaver shortcut activeert onmiddellijk uw desktop screensaver, in plaats van te wachten een bepaald aantal inactieve minuten. Windows 7 wordt niet met een dergelijke snelkoppeling, maar u kunt gemakkelijk een te maken. Hoewel een snelkoppeling op het bureaublad kunt u dubbelklikken om de screensaver, de loutere daad van uw muis bewegend terwijl dubbelklikken de screensaver kan uitschakelen activeren. Het opzetten van een toetsenbord sneltoets voorkomt dat dit gebeurt door het activeren van de snelkoppeling op het bureaublad, zonder ooit uw muis te raken.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van uw bureaublad van Windows 7, ga naar "nieuwe" en selecteer 'Snelkoppeling. "

2 Typ "C: \ Windows \ System32 \ scrnsave.scr" in het venster "Snelkoppeling maken" en klik op 'Volgende'.

3 Typ "Screensaver", zoals de naam van de snelkoppeling en klik op "Finish."

4 Rechtsklik op de zojuist gemaakte snelkoppeling en kies 'Eigenschappen'.

5 Voer een sneltoetscombinatie in het veld "Sneltoets." Als u één letter te typen, zal het worden voorafgegaan door "Ctrl + Alt +." De weergegeven belangrijkste is wat je zou typen om uw screensaver sneltoets activeren. Bijvoorbeeld, zou je "Ctrl + Alt + S" activeren door het houden van de toetsen "Ctrl", "Shift" terwijl u "S."

6 Klik op "OK" om uw nieuwe sneltoets toe te passen.