Hoe te installeren ActiveX Control for Games

ActiveX is het kader van de definieert de controles uit te voeren functies voor de specifieke set van functies. ActiveX is ontworpen door Microsoft en diverse Microsoft-toepassingen zoals Internet Explorer ActiveX-besturingselementen. Wanneer het proberen om games op bepaalde sites te spelen, kunt u een pop-up of een waarschuwing dat je nodig hebt om de juiste ActiveX-besturingselement add-ons te installeren te zien. U kunt altijd zorgvuldig installeren van deze add-ons wanneer u wordt gevraagd of u een ActiveX-besturingselement applicatie die zal maken, zodat je niet te downloaden zijn deze add-ons om spelletjes te spelen downloaden.

instructies

1 Ga naar Download.com (zie bronnen). In de zoekbalk aan de bovenkant van het type scherm "ActiveX" en druk op de "Enter".

2 Scroll naar beneden en vind ActiveX Download Controle 3.1. Klik op de "Nu downloaden" optie. Zorg ervoor dat u de download naar uw bureaublad of een plaats op te slaan op uw computer waar u gemakkelijk kunt lokaliseren.

3 Klik op de "Download Trial" icoon. Een pop-up verschijnt, klik op de "Run" knop.

4 Klik op de "Next" knop op het tekstvak. Klik op "Accepteren" knop en klik vervolgens op de knop "Next". Bepaal waar je wilt je bestanden moeten worden geplaatst door te klikken op de "Browse ..." knop. Klik op de knop "Next".

5 Klik op de "Next" knop nog een keer en de ActiveX-besturingselementen te installeren. Zodra de installatie is voltooid, ga dan naar een online spel en je moet in staat zijn om te spelen zonder enige add-ons te downloaden.