Problemen met COBRA Software Solutions

Problemen met COBRA Software Solutions


COBRA verwijst naar de Geconsolideerde Omnibus Budget Reconciliation Act. De COBRA wet werd voorgeschreven in 1986 om werknemers te voorzien van het recht op gezondheid uitkeringen in het geval dat de werknemer af te sluiten of verminderd hun werktijden houden. Veel bedrijven hebben software-oplossingen ontwikkeld om bedrijven te helpen voldoen aan de COBRA regelgeving.

systeemvereisten

COBRA software-oplossingen hebben bepaalde systeemvereisten. Bijvoorbeeld, afhankelijk van de versie die u gebruikt, de meeste vereisen Microsoft Windows XP, Windows ME, Windows 98, 2000 of NT 4. De COBRA Administration Manager is niet compatibel met Mac-besturingssystemen of Mac-besturingssystemen met behulp van Windows-emulatiesoftware. Bovendien wordt 64 MB RAM nodig om het programma, en een webbrowser en CD-ROM drive installeren en uitvoeren.

Antivirus software

Gebruikers moeten het virus-programma voor de bescherming vóór de installatie van COBRA software-oplossing programma's uit te schakelen. Antivirusprogramma's kunnen de installatie of werking van COBRA software te voorkomen, omdat ze niet vertrouwd zijn met het programma en kan het beschouwen als een bedreiging als gevolg van dit.

Repair Services

De meeste COBRA software-oplossing kunnen bedrijven bieden reparatie en installatie diensten voor degenen die problemen ondervindt met de software. Neem contact op met de fabrikant direct en zij zullen u helpen het probleem op te lossen of u een afspraak voor een technicus om het te repareren.