Toegang krijgen tot mijn iPad vanaf het bureaublad

Terwijl sommige van de iPad kunnen zien als een inhoud verbruik apparaat bedoeld voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video's, het in staat is veel meer. U kunt documenten en afbeeldingen op uw apparaat, evenals foto's nemen. Als je je iPad vaak gebruikt voor deze doeleinden, kan je vaak merkt dat je nodig om de map iPad openen vanaf uw Windows 7 PC. Gelukkig kunt u toegang tot de iPad vanaf uw bureaublad om het proces te versnellen.

instructies

1 Steek het grote uiteinde van de USB-kabel van de iPad in de poort aan de onderkant van het apparaat.

2 Sluit het andere uiteinde van de iPad USB-kabel aan op een USB-poort van uw computer. Wacht een paar seconden voor de computer om het apparaat te herkennen.

3 Klik op "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm en klik op "Computer."

4 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de iPad in de "Apparaten met verwisselbare opslag" sectie en klik op 'Snelkoppeling maken. " Dit zal een iPad snelkoppeling op het bureaublad van uw computer te maken.

5 Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad snelkoppeling voor toegang tot uw iPad in de toekomst.

Hints

  • U kunt alleen toegang tot de iPad vanaf uw bureaublad wanneer deze is aangesloten op uw computer. Anders zal je een foutmelding waarin u wordt gevraagd om de iPad te sluiten op uw computer.