How to Web Church Bulletins

How to Web Church Bulletins


Of u wenst te web kerk bulletins te creëren om "go green" of als u gewoon de wens om geld te besparen op printkosten, het is een taak die is relatief eenvoudig te bereiken. Wat je motivatie ook is, hier zijn drie eenvoudige manieren om web kerk bulletins te creëren.

instructies

1 Maak een web kerk bulletin met behulp van uw website HTML-editor. U enige kennis van HTML om hiervoor nodig. graphics toe te voegen aan uw web-kerk bulletin om visuele rente te creëren. Sla het HTML-bestand. Je hebt nu een link naar uw website kerk bulletin dat op elke pagina van uw website kan worden gebracht.

2 Maak een web kerk bulletin met behulp van Adobe PDF-software. Sla uw werk op de harde schijf van uw computer als een pdf-bestand. Upload uw web kerk bulletin om uw website bestand directory met behulp van uw website control panel.

3 Maak een web kerk bulletin met behulp van Microsoft Word. Sla uw werk op de harde schijf van uw computer als een .doc bestand. Upload uw web kerk bulletin om uw website bestand directory met behulp van uw website control panel.

Hints

  • Sommige websites staan ​​geen document uploads. U kunt omzeilen door het uploaden van uw web-kerk bulletin om een ​​website delen van bestanden. Plaats uw web kerk bulletin van de file sharing website op uw eigen website.