Hoe schakel ik de Ink Monitoring Wanneer de Chip Geeft Lege voor Canon printers?

Canon printers zijn uitgerust met een softwarepakket, waarmee gebruikers het beheer van de printer vanaf de computer. Een inkt-monitor is een onderdeel van het softwarepakket meegeleverd met Canon printers, die fungeert als een benzinemeter in een auto. De monitor kan elke keer dat u een afdruktaak te verwerken met de printer laten zien, afhankelijk van de instellingen die u opgeeft. De monitor zal u ook waarschuwen wanneer een bepaalde inktcartridge weinig of geen inkt binnen. Als u een nagevulde cartridge te gebruiken, echter, zal de monitor de cartridge te zien zijn als het hebben van geen inkt binnen.

instructies

1 Gebruik de printer als normaal, totdat er een foutmelding op de computer verschijnt. Het bericht kan stellen dat de software niet de inkt niveaus van één van de cartridges kunnen lezen.

2 Klik op de knop "OK" in de fout script venster te geven dat u wilt doorgaan met afdrukken met de cartridge in kwestie.

3 Klik op de knop "Ja" in het nieuwe foutmelding waarin staat "afdrukken onder de situatie kan de printer beschadigen."

4 Selecteer "Ja" in het volgende venster, wat aangeeft dat alle schade die kan ontstaan ​​door het gebruik van de inktpatroon is niet de schuld van Canon.

5 Houd de "Doorgaan" knop op het bedieningspaneel van de printer voor vijf seconden of meer, en laat los. De "Resume" knop knippert alvorens u het ingedrukt houden en zal een stevige licht op release.