Hoe maak je adresstickers Met Clip Art

Het creëren van retouradres labels in Microsoft Word is een ongelooflijk gemakkelijke taak, maar voor een meer professionele uitstraling en presentatie, kunt u te wagen in het rijk van de diverse illustraties die beschikbaar is zowel binnen Microsoft Office en op het internet. Dit artikel schetst een aantal van de meest voorkomende methoden en technieken voor het produceren van retouradres etiketten met illustraties. Dit artikel is niet bedoeld om een ​​uitgebreide gids te zijn, maar in plaats daarvan bieden de lezer een goed begrip van de fundamentele middelen voor het produceren adresstickers van illustraties.

instructies

1 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art

Open Microsoft Word en ga naar Extra, Brieven en verzendlijsten, enveloppen en etiketten.

2 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


Zorg ervoor dat je op het tabblad Enveloppen en klik in het venster "Return Address". Typ het retouradres u wenst te gebruiken voor uw adresstickers in en klik op 'toevoegen aan document. " Als u wordt gevraagd, klikt u op "Ja" om het retouradres als standaard retouradres op te slaan.

3 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


Na stap 2, zal een leeg document te openen, met daarin de gewenste retouradres eerder getypt. Op dit punt, kunt u illustraties invoegen in het document, ofwel 'achter' de tekst (als achtergrond), boven de tekst of onder de tekst.

4 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


Ga naar Invoegen, Pictures, Clip Art en kies een geschikte clip art afbeelding te gebruiken voor uw adresstickers. Houd rekening met uw werkelijke retouradres lettertype kleur, grootte, stijl en de bijbehorende labels die je zal worden afgedrukt. In dit document, nemen het gebruik van een kleurenprinter.

5 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


Klik op de "Mediagalerie" verbinding dichtbij de lagere rechter gedeelte van het scherm. Dan, wanneer de Clip Organizer opduikt, uit te breiden een deel geschikt is voor de aard van de clip die u wilt voor uw adresstickers (Technology, Computing, in dit voorbeeld).

6 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


Binnen verschijnt de bijbehorende clips, klik op de pijl "drop-down" aan de rechterkant van de gewenste clip, kies dan 'Kopiëren'. Nu is de illustraties in uw plakbuffer, zo dicht bij de Clip Art organisator Window door te klikken op de "X" in de rechterbovenhoek deel van dat venster. Tijdens het sluiten van de techniek venster clip, indien daarom wordt gevraagd, kies "Ja" om de illustraties op te slaan in uw buffer.

7 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


Klik ergens op de laatste regel van uw retouradres, en druk op de "End" toets; dit zal uw cursor aan het einde van de laatste regel van uw adres label. Druk nu op 'Enter'. Dit zal de cursor één regel hieronder uw retouradres te plaatsen. Druk nu op 'Ctrl-V ", die de clip art zal plakken net onder je retouradres.

8 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


Nu is het formaat van de illustraties tot een grootte die geschikt is voor ongeveer 2-by-4 inch labels (of labels van uw eigen keuze). Klik ergens beeld clip art om het te markeren op; klik met de rechtermuisknop en kies "Afbeelding opmaken."

9 Hoe maak je adresstickers Met Clip Art


In de "Format" control panel, klikt u op het tabblad "Size"; verander dan de hoogte tot 11 procent (de breedte zal dienovereenkomstig te veranderen, zolang 'Lock Aspect Ratio "is aangevinkt). (Let op: als je het vinkje "Lock Aspect Ratio," je mag speelgoed rond met afbeelding van de clip art zich uitstrekt tot verschillende grootte.) Klik op "OK."

10 Het resultaat na stap 9 is een kleine (re-sized) versie van de clip art geplaatst net onder de gewenste retouradres.

11 Ga terug naar Extra, Brieven en verzendlijsten, enveloppen en etiketten, en uw grafische zal nu worden weergegeven als onderdeel van uw gewenste retouradres (tenzij je gebruikt meer geavanceerde opties zoals in stap 15 hieronder, in welk geval de afbeelding niet kan zien, maar het zal drukken met uw labels).

12 Nu print uw labels zoals gebruikelijk. Klik bijvoorbeeld op de tab "Labels"; klik "Use retouradres;" verzekeren "Full pagina van hetzelfde label" is geselecteerd; klik vervolgens op 'Opties'.

13 Kies de juiste label. Dit voorbeeld maakt gebruik van een Avery Standard 2162 Mini-adres label alleen voor demonstratie. Dit label is "een over drie down" (dat wil zeggen, een kolom, drie rijen / labels). Kies de 2162 Mini-adres label en klik op 'OK'. Net als in de vorige stappen, indien daarom wordt gevraagd, kies "Ja" op de vraag met betrekking tot het opslaan van dit als de "standaard retouradres."

14 Lijn en neem uw labels in de printer; klikt u op "Nieuw Document" om ervoor te zorgen het formaat goed uitziet. Dit zal leiden tot / een nieuw document te openen met de labels in het gekozen label formaat. Als het formaat is aanvaardbaar, klik vervolgens op "Print" (of "File", "Print") en het label document met illustraties af te drukken op de labels die u geplaatst in de printer. (Stap 15 presenteert een kijkje nemen op een meer geavanceerde clip art label techniek.)

15 Voor meer gevorderde gebruikers: uit stap 9 hierboven, in de Afbeelding opmaken bedieningspaneel, kies dan de "Size" tab, vinkje "Lock aspect ratio" en "Ten opzichte van .." opties. Klik vervolgens op het tabblad "Lay-out" en kies "Achter tekst." Klik vervolgens op de tab "Beeld" en probeer verschillende opties van "Grayscale" of "Washout," samen met "Brightness" -instellingen. Klik op "OK" en formaat van uw illustraties om de geschatte grootte van uw retouradres; sleep je illustraties bovenop uw retouradres; positie zoals gewenst; volg stappen 11 tot en met 14.

Hints

  • Houd er rekening mee dat, als je onzeker over de lay-out van de labels, in plaats van het gebruik van dure labels om de eerste afdrukken te doen, kunt u ook een label afdrukken op minder dure gewoon papier.
  • Houdt u er rekening mee dat er verschillende versies van Microsoft Word te presenteren de verschillende label opties in een iets verschillende locaties en met iets andere opties --- vooral met Microsoft Word 2007 en hoger.